H.E.T.K.I.

Hetki, energia, tunne, keho ja ilo. Ota hetki aikaa itsellesi, olet sen arvoinen.

Uusi kotimainen, 12-osainen lifestyle-ohjelmasarja alkaa tiistaina 12.2. klo 21:00. Jakson pituus on 30 min. Sarja esitetään tiistaina klo 21:00 ja uusinnat keskiviikkona klo 22:00 ja torstaina klo 18:30.

H.E.T.K.I. on suunnattu aikuisten, työssäkäyvien suomalaisten arjen aktivointiin. Sarjan pääjuontajat ja esiintyjät ovat liikunta- ja hyvinvointialan valmentaja, kirjailija Nana Heikkilä ja jalkapallomaalivahti Lassi Hurskainen. Nana on koko kansan innostaja, rennolla otteella ja elämästä nauttien. Lassi tunnetaan omalla YouTube-kanavalla julkaisemistaan jalkapalloaiheisista videoista, joita on katsottu yli 10 miljoonaa kertaa.

Nana ja Lassi johdattavat katsojat hyvinvoinnin polulle kannustavasti ja innostavasti. Joka jaksossa tavataan julkisuuden henkilö, joka omalla kertomuksellaan jakaa kokemuksiaan matkasta kohti hyvinvointia. Näihin tarinoihin liittyy paljon naurua ja hauskoja sattumuksia, eikä aina vältytä kyyneliltäkään!

Nana ja Lassi antavat esimerkkien avulla keinoja arkeen, joilla katsoja voi edetä pienin askelin kohti uusia alkuja!  Kunkin jakson aiheisiin liittyvät asiantuntijat ovat tärkeitä kumppaneita, jotka tuovat uusinta tietoa terveyden edistämiseen liittyvissä kysymyksissä.