Koukussa adrenaliiniin uudet jaksot

Uuden kauden jaksot alkavat 5.3. klo 18.30

Maailmamme kaukaisimmat kolkat on tutkittu ja kartoitettu. Siksi seikkailijat etsivät uusia haasteita. Koukussa adrenaliiniin -sarja esittelee uhkarohkeita extreme-urheilijoita eri puolilta maailmaa. He etsivät rajojaan ja ottavat katsojan mukaan kaikkien aikojen seikkailuun!

Kausi 5, jakso 1/6. Gavin McClurg ja Dave Taylor lähtevät patikoimaan Alaskan vuorijonon läpi ja taittavat osan matkasta liitovarjoilla. Vuoristoinen maasto jäätiköineen asettaa miesten kestävyyden koetukselle. Kilometrejä kertyy linnuntietä yli 800. Matkan erityinen haaste on ruokahuolto. Miehet ovat järjestäneet sen viemällä reitille elintarvikkeilla täytettyjä arkkuja, jotka on sijoiteltu noin 5-7 päivämatkan välein. He tietävät olevansa pulassa, mikäli matkanteko jostain syystä pysähtyy. Kuinka miehet selviävät sään aiheuttamista odottamattomista haasteista?

Jakso 2/6. Finnien matka: Olly Hicks lähtee kaverinsa George Bullardin kanssa selvittämään melomalla, onko tarina inuittien Pohjoisen Atlantin ylityksestä Grönlannista Skotlantiin totta.

Jakso 3/6. Tyynenä pimeässä: Elizabeth Rogers on luolasukeltaja, joka kuvaa sukellustiimien matkat. Tiimi tutkii ensimmäisenä Timorin luolastoja, joista vain harvat ovat kuulleet.

Jakso 4/6. Puolitoista kanoottia: Kaveriporukka lähtee ylittämään Papua-Uuden-Guinean ja Australian välisen Torresinsalmen puisilla kanooteilla todistaakseen, että alkuperäisasukkaat olisivat pystyneet siihen.

Jakso 5/6. Fatbike-retkellä Namibiassa: Ness Knight aikoo polkea fatbike-pyörällä 1 000 kilometriä Angolan rajalta Swakopmundin hiekkamerelle Namibiassa. Matkalla vaarana ovat ääriolosuhteet, nestehukka ja villieläimet.

Jakso 6/6. Matkalla kaksoisgalaksiin: Grönlannissa kuvattu dokumentti seuraa rohkean kolmikon seikkailua hyytävissä tuulissa ja jäisissä vesissä. Löytyykö jäämeren rannalta unelmien koski ja vesiputoukset?