Syksyn ohjelmistoon uusia avauksia ja tuttuihin sarjoihin lisää jaksoja

Lauantaina 24.8. alkaen Pentula

Sarjassa opastetaan katsojaa oikean rodun valintaan vastuulliselta kasvattajalta ja samalla taistellaan pentutehtailua vastaan. Ohjelmissa tutustutaan itse rotuihin, niiden ominaispiirteisiin sekä huomioidaan kattavasti lemmikin hoitoon liittyvät asiat.

 

Lauantaina 7.9. alkaen Tassu TV

Kaiken ikäisille koira- ja kissaihmisille suunnattu sarja. Ohjelman sisällä käydään kilpailu, joka kantaa nimeä Mr & Miss Tassu 2019. Katsojat voivat äänestää omaa ehdokastaan. TassuTV:n mukana tutustutaan erilaisiin tapahtumiin, kuten palveleviin koiraparkkeihin, lemmikkifestivaaleihin ja ostoskeskustapahtumiin.

 

Keskiviikkona 4.9. alkaen Tanssi kanssain, 3. tuotantokausi

Suosittu ohjelma jatkuu uusin jaksoin. Kaksi ensimmäistä jaksoa kuvattiin heinäkuussa Tangomarkkinoilla Seinäjoella. Ensimmäisessä jaksossa antavat tanssin tahtia Kuninkaalliset 2019, Taisto Lunkan Tango-orkesteri sekä SMOrk 2019. Toisen jakson tunnelmaa luovat Jaska Mäkynen, Kaija Pohjola ja Kari Hirvonen.

 

Lauantaina 14.9. alkaen Lavalla – suurten konserttien sarja

Sarja sisältää 12 suurta konserttia vuodelta 2019, jotka esitetään syys-joulukuun aikana. Sarjassa nähdään muun muassa Tangomarkkinoiden 35-vuotisjuhlakonsertti, Laila ja Olavi-laulukilpailun konsertti, Arja Korisevan juhlakonsertti, Reijo Taipale -muistokonsertti, Sinitaivas, Romantiikan jättiläiset, Eino Grönin 80-vuotisjuhlakonsertti ja joulukonsertti.

 

Tiistaina 24.9. alkaen Kuvia ja käännekohtia, 5. tuotantokausi

Viihteen ja musiikin valovoimaiset kestotähdet kertovat elämänsä tärkeimmistä muistoista ja hetkistä Taavi Vartian isännöimässä sarjassa. Vieraina uudella kaudella tullaan näkemään muun muassa Katri Helena Kalaoja, Pepe Willberg, Remu Aaltonen, Markku Aro, Seela Sella, Paavo Väyrynen, Miina Äkkijyrkkä ja Anneli Saaristo. (jaksojärjestys on vielä auki). Jaksoja on yhteensä 16.

 

Maanantaina 30.9. alkaen Jahtikuksa, 2. tuotantokausi

Metsästyksen erikoisohjelma luontoihmisille saa uusia jaksoja, joihin mahtuu kalastusta ja luonnosta nautiskelua. Sarjassa nähdään metsästyskoirien koulutusta, kokeita sekä metsästysammunnan harjoittelua.

 

Keskiviikkona 2.10. alkaen Suunnitellaan häät, 2. tuotantokausi

Sarjan toisella kaudella jatketaan häiden suunnittelua. Jaksoissa annetaan konkreettisia ideoita niin isojen kuin pientenkin häiden suunnitteluun.

 

Perjantaina 4.10. alkaen Soiva postikortti

Soiva postikortti on Milana Misicin emännöimä intiimi musiikkiohjelma, jossa vieraina ovat suomalaisen iskelmämusiikin huiput. Artistit kertovat elämästään ja omistavat esittämiään kappaleita omille tärkeille ihmisilleen. Puolituntisessa ohjelmassa kuullaan 4-5 esitystä.

 

Jakso 1: Marita Taavitsainen

Jakso 2: Amadeus Lundberg

Jakso 3: Eija Kantola ja Omega-yhtye

Jakso 4: Mikael Konttinen

Jakso 5: Saija Tuupanen

Jakso 6: Kari Vepsä sekä hänen tyttärensä Tara.

Jakso 7: Jonna Ortju ja Namu-yhtye

Jakso 8: Marco Lundberg

Jakso 9: Johanna Debreczeni

Jakso 10: Lemmenlautta-yhtye

Jakso 11: Teijo Lindström

Jakso 12: Kauden viimeisessä jaksossa Milana Misic kertoo elämästään ja laulaa hänelle merkityksellisiä lauluja.

 

Maanantaina alkaen 7.10. Lukutoukat

Sanna Stellanin ja Heini Röyskön luotsaama hyvän mielen kirjallisuusohjelma. Sitä on mukava katsoa, vaikka kirjat olisivatkin jääneet hyllyyn pölyttymään. Ohjelmasarja tulee ruutuun lokakuussa. Jokaisessa jaksossa paneudutaan yhteen kotimaiseen uutuuskirjaan ja kirjailijaan kerrallaan. Sanna on Siskonpeti-sarjasta ja monista muista TV-sarjoista tuttu näyttelijä ja Heini on AlfaTV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmien toimittaja, joka kirjoittaa paraikaa toista kirjaansa.

 

Keskiviikkona 9.10. alkaen Kaasujalka, 5. tuotantokausi

Autoilun ja liikenteen maailmassa liikkuva makasiiniohjelma jatkaa uusilla jaksoilla. Ohjelman juontaa Linnea Aaltonen.

 

Keskiviikkona 23.10. alkaen Vanhanen

Eduskunnan puhemies Matti Vanhasen yhteiskuntaa ja politiikkaa käsitteleviin aiheisiin pureutuva sarja. Kuuden jakson mittaisessa keskusteluohjelmassa aiheina ovat ilmastonmuutos, EU, globaalin kehityksen vaikutus kotimaassa ja muut ajankohtaiset aiheet, kuten metsien kasvu, työllisyys ja yrittäjyys. Suorana lähetyksenä nähtävässä ohjelmassa ovat vieraina kovan luokan asiantuntijat yhteiskunnan eri aloilta.

 

Torstaina 24.10. alkaen PikeMasters, 2. tuotantokausi

Reality-henkinen kalastusohjelma, jossa kalastustiimit kisaavat toisiaan vastaan. Jokaisen joukkueen veneessä on mukana kuvaaja, joka myös samalla toimii tuomarina ja valvoo, että sääntöjä noudatetaan. Haukien pituus mitataan PikeMasters-mittalaudalla ja vain yli 60-senttiset hauet lasketaan mukaan laskelmaan. Kaikki kalat vapautetaan mittauksen jälkeen mahdollisimman nopeasti. Jaksoja on yhteensä 10.

 

Torstaina 7.11. alkaen Kuninkaalliset kimpassa

Kuortaneen urheiluopistolla kesällä 2019 kuvatussa ohjelmasarjassa kolmisenkymmentä iskelmälaulajaa ja tangokuninkaallista kilpailee keskenään eri lajeissa. Urheilun lomassa nauretaan ja puhutaan elämästä sen iloineen ja suruineen.