Tulossa 4.9. klo 18:00: Kuvia ja Käännekohtia

Viihteen ja musiikin valovoimaiset kestotähdet kertovat elämänsä tärkeimmistä muistoista ja hetkistä Taavi Vartian isännöimässä sarjassa. Kullakin vieraalla on mukanaan monenlaisia muistoja matkan varrelta: mieleen kirjoitettuja muistoja tai konkreettisempia, kuten perhealbumista valittuja valokuvia tai itselle tärkeitä esineitä. Muistot ovat kuin pysähdyspaikkoja – suuria käännekohtia, jotka ovat kirjautuneet oman elämän muistoihin.

Muusikkovieraiden osalta kuulemme myös samaa ajankuvaa edustavia lauluja, jotka ovat vaikuttaneet kuulijoihin ja kertovat myös vieraasta itsestään sen aikaisen uran vaiheissa.

Kuinka paljon oli tavoitteellista, kuinka paljon sattumaa? Mitkä olivat nuoruuden riemukkaimmat hetket, missä kohdin polku oli kivikkoisempi? Millaista on tämän päivän arki kulissien takana? Taavi Vartia ja vieras syventyvät näihin kysymyksiin.

– Tämä ei ole paljastusohjelma, vaan raikas ja räväkkä keskusteluhetki, jossa ihan oikeasti mennään ihmisen sisälle niihin käänteisiin, jotka ovat kauneudessaan tai säröisyydessään tiellä kohti sitä mitä itse kustakin on lopulta tullut, Vartia luonnehtii.

Draaman, viihteen ja elokuvan monialaisena taitajana tunnettu Taavi Vartia on muutenkin vahvasti mukana Alfa-kanavan uusissa ohjelmissa ja kehittämisessä.

Hän juontaa myös syyskuussa alkavaa viihdeohjelmaa ”Kamera käy” näyttelijä Jenni Banerjeen kanssa. Kamera käy on räväkkää ja hyväntuulista viihdettä, ja tulemme näkemään gangstereita, kaunottaria, huumoria, romantiikkaa, dramatiikkaa sekä paljon muuta.

”Kamera käy” on ainutlaatuinen foorumi katsojien keskuudesta löytyville lahjakkuuksille, jotka haluavat mahdollisuuden esittäytyä lyhytelokuvien tai vaikkapa sketsien tekijöinä.

Lisätietoja saat ohjelman nettisivuilta www.kamerakay.fi

Taavi Vartian ja AlfaTv:n yhteistyö sai alkunsa, kun Vartiaa pyydettiin ohjaamaan Tangomarkkinoiden pääkonserttien televisiointi. Työsarkaan lisättiin myös konserttien sisällön suunnittelu sekä käsikirjoittaminen, ja Vartia tiimeineen otti laajan tehtävän vastaan.

– Siitä tuli sen verran iso tontti, että oli luontevaa keskustella yhteistyöstä vähän laajemminkin, Vartia sanoo.

– Pitkät leffat ja draamasarjat ovat totta kai päätyötäni jatkossakin, mutta niiden rinnalla olen vakavissani heittäytynyt kehittämään Alfaa.  On innostavaa, kun voin hyödyntää pitkää kokemustani ja omalta osaltani vahvistaa nousukiidossa olevaa kanavaa.