Uusi tanssiohjelma tulossa AlfaTV:llä! TANSSI KANSSAIN – Isäntänä Lauri Karhuvaara

Yleisön toivomat TV-tanssit alkavat pian, sillä Gramofoni Oy ja AlfaTV lanseeraavat kesällä 2018 uuden tanssiohjelman TANSSI KANSSAIN.

AlfaTV kuvaa ja esittää 16-osaisen Tanssi kanssain -ohjelman, jonka ensimmäinen jakso nähdään AlfaTV:llä keskiviikkona 22. elokuuta 2018 ja ensimmäinen uusinta seuraavana lauantaina. Lisäksi ohjelma on tulossa katsottavaksi AlfaTV:n suoratoistopalveluun ja videoarkistoon osoitteessa www.permanto.fi

– Jo itsessään sanana ”televisiotanssit” herättää varmasti jokaisessa aikuisessa jonkinlaisen mielikuvan. Olen paljon pohtinut asiaa itsekin ja tullut siihen tulokseen, että siinä maailmassa on paljon itselleni rakkaita aineksia. Televisiokameroiden läsnäolo tihentää hauskasti tunnelmaa entisestään. Ne ovat ikään kuin paikalla todistamassa ainutkertaista näytelmää: Ihmisten kohtaamista kasvokkain, koskettamista luvan kanssa musiikin ja miljöiden luomassa tunnelmassa, tuossa kaikessa on jotain oikeaa ja arvokasta. Suomalainen lavatanssikulttuuri ajanvietteenä ja aktiiviharrastuksena kestää helposti vertailun monen muun intohimon kanssa, enkä keksi parempaa maailmaa, jossa kulttuuri, seuraelämä, kevyt kuntoilu ja perinteet tyylikkäämmin kohtaisivat, kuvailee tanssiohjelmaa Kyösti Mäkimattila.

TANSSI KANSSAIN TUO RUUTUUN TÄHTIESIINTYJIÄ

Musiikin ja tanssin värittämässä tunnin mittaisessa ohjelmajaksossa isäntänä on rakastettu juontaja Lauri Karhuvaara. Karhuvaara on tullut suomalaisyleisölle tutuksi Huomenta Suomen pitkäaikaisena juontajana. Viime aikoina hän on ollut juontajapestissä mm. senioriristeilyillä. Mies on työssään ollut vuosikymmeniä todellisella näköalapaikalla haastatellessaan lukuisia julkkiksia ja kesällä Laurin haastatteluun saadaan mittava joukko tähtiesiintyjiä maamme huipulta. Lisäksi ohjelmaan tulee monia muita henkilöhaastatteluja sekä tanssilavojen ja yhteistyökumppaneiden esittelyitä.

– Upeaa, että pitkän odotuksen jälkeen saadaan tanssiohjelmaa televisioon ja sitä kautta myös ihmisille koteihin. Pian voi heittää matot ja tuolit syrjään kotosalla, kun Tanssi kanssain alkaa. Luvassa siis mahtavaa tanssi- ja iskelmämusiikin ilottelua, hehkuttaa puolestaan Heidi Pakarinen.

TANSSI KANSSAIN 2018 -kiertueen taltiointipäivät

ke 25.7. Orismala, Kalliojärven Viihdekeskus
Pekkaniskan Pojat, Heidi Pakarinen, Aki Samuli & Fantasia

to 26.7. Kangasniemi, Syvälahden lava
Tangokuninkaalliset 2018, SMORK 2018, Tomi Markkola & Fernet

pe 27.7. Nurmes, Kajasteen lava
Marko & Jukka & Jackpot, Nina Åkerman & Jackpot, Tanssiorkesteri FBI-Beat

la 28.7. Sotkamo, Naapurivaaran Huvikeskus
Heikki Koskelo & Taivaankaari, Maria Tyyster & Rodeo, Antti Ahopelto & Taivaankaari

ke 1.8. Helsinki, Pavi
Kyösti Mäkimattila & Varjokuva, Helminauha, Harri Nuutinen & Tanssin Taikaa

to 2.8. Asikkala, Jenkkapirtti
Finlanders, Teijo Lindström & Royal Sound, Komiat

pe 3.8. Kangasala, Kisaranta
Leif Lindeman & Amore, Reeta & Lumo, Aino Niemi & Tanssiorkesteri Kaiho

la 4.8. Yläne, Valasranta
Saija Tuupanen & eXmiehet, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku

(muutokset mahdollisia)

AlfaTV on osoittanut, että kattavaa kotimaista sisältöä tarjoava TV-kanava puhuttelee yleisöä laajasti.

Esimerkkejä AlfaTV:n ensiesitysten katsojaluvuista:

*** Tangokuningas 2017 Finaali 602 320
*** Tangokuningatar 2017 Finaali 572 640
*** Seinäjoen Tangomarkkinat Tango Finlandia -Juhlakonsertti tavoittanut uusintoineen yli 1 000 000 katsojaa!