Jaksot


vieraana Halla Aho

Miksi Jussi Halla-aho on


vieraana Heikki Pihlajamäki

Missä se suomalainen korruptio luuraa? Dosentin kanssa puhumassa entinen poliisi ja korruptionvastaisen yksikön jäsen Heikki Pihlajamäki. Miten rakenteellisen korruption voi voittaa? Ovatko kansalaiset voimattomia sen edessä? Onko Suomi niin puhtoinen maa ollenkaan kuin puhutaan?


vieraana Tero Vaara

Dosentin vieraana Tero Vaara.vieraana Pekka Särkiö

Mitä kenttäpiispa tekee? Minkälaista on kirkon työ puolustusvoimissa. Dosentin vieraana on kenttäpiispa Pekka Särkiö, jonka kanssa puhutaan henkisestä maanpuolustuksesta ja siitä miten hänen uransa pappina on kietoutunut maan puolustamiseen.


vieraana Markku Ruotsila

Dosentin vieraana Markku Ruotsila.vieraana Esko Leipala

Koulukiusaaminen on ongelma, josta ei puhuta. Mutta nyt puhutaan. Dosentin vieraana koulukiusaamiseen torjumiseen erikoistunut Eero Leipälä. Miten kiusaamista vastaan voi taistella? Ovatko vanhemmat voimattomia tämän ilmiön edessä? Entä mitä me voisimme tehdä?


vieraana Hong Wang

Dosentti Arto Luukkanen keskustelee Helsingin yliopiston Konfutse -instituutin varajohtajan, professori Hong Wangin kanssa Kiinan ja Suomen välisistä suhteista sekä kiinalaisesta kulttuurista.


vieraana Eero Lehti

Eero Lehti - keravalainen kansanedustaja on Dosentin tentissä ja laukaisee lämärin ennen vaaleja: parin miljardin leikkaukset tiedossa, Guggenheim tulee ja Kerava ei tarvitse pormestaria.vieraana Polina Kopilova

Venäjän suomalainen ja Suomen venäläinen - Polina Kopylova Dosentin tentissä. Puhutaan Venäjän ja Suomen suhteista sekä siitä minkälaista on olla


vieraana Jussi Lähde

Dosentin vieraana on tänään toimittaja, kirjailija ja vaikuttaja Jussi Lähde. Puhutaan siitä onko politiikka rikki? Mitä pitäisi tehdä? Mitä Euroopan kehitys merkitsee Suomelle?


vieraana Petri Hirvimäki

Dosentti Arto Luukkasen vieraana Petri Hirvimäki


Ajankohtaista