Jaksot


vieraana Harri Jaskari

Kansanedustaja Harri Jaskari kertoo Suomen tulevaisuuden kasvun iduista ja siitä, tuleeko hänestä mahdollisesti jotain vielä enemmän kuin hän nyt on.


vieraana Mika Rantanen

Mika Rantanen - Turun Sanomien pilapiirtäjä kertoo mikä on karikatyyrien pahin vihollinen. Tuhoaako poliittinen korrektius, tiukkapipoisuus ja vakavaotsaisuus sananvapauden? Entä onko turkulaisilla huumoria?


vieraana Riho Saard

Dosentin vieraana teologian tohtori ja tutkija Riho Saard Virosta ja hänen kanssa keskustellaan siitä miten menneisyyden tutkimus eteläisessä naapurissamme on muuttanut tämän maan lähimenneisyyden ymmärtämistä? Voiko menneisyyttä vastaan taistella polttamalla kirjoja?vieraana Kalle Jokinen

Kalle Jokinen - Kokoomuksen kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Dosentin tentissä. Minkälainen on hallituksen linja? Miten työttömyyttä vastaan aiotaan taistella? Entä saako lammilaisuutta pois sydämestä? Vai pitääkö saada?


vieraana Maria Guzenina

Poliitikko, kansanedustaja Maria Guzenina Dosentin vieraana. Puhutaan vaalituloksesta ja Sotesta. Onko SDP taru lopussa vai ovatko hallituksen päivät luetut?


vieraana Sampo Terho

Minkälainen perussuomalaisten puheenjohtaja Sampo Terhosta tulisi? Dosentin vieraana ministeri ja kansanedustaja Sampo Terho, joka samalla kertoo oman poliittisen reseptinsä PS-puolueen nousuun.vieraana Jorma Metsä-Ketelä

Dosentin vieraana Jorma Metsä-Ketelä.


vieraana Stojan Petkov

Dosentin vieraana Stojan Petkov, eläkkeellä oleva bulgarialainen diplomaatti, jonka kanssa sukelletaan Turkin sodan aikaiseen historiaan. Kuka oli kenraali Johan Casimir Ehrnrooth? Bulgarian pääministeri ja ministerivaltiosihteeri? Ohjelmassa tutkitaan tämän henkilön kiehtovaa historiaa.


vieraana Jussi Halla-aho

Miksi Jussi Halla-aho onvieraana Heikki Pihlajamäki

Missä se suomalainen korruptio luuraa? Dosentin kanssa puhumassa entinen poliisi ja korruptionvastaisen yksikön jäsen Heikki Pihlajamäki. Miten rakenteellisen korruption voi voittaa? Ovatko kansalaiset voimattomia sen edessä? Onko Suomi niin puhtoinen maa ollenkaan kuin puhutaan?


vieraana Tero Vaara

Miten tunnettu ja rakastettu laulaja voi joutua


vieraana Jarkko Tontti

Voiko vihreydestä


Ajankohtaista