Jaksot


Elinvoimaiset: jakso 1

Sarjan alussa tutustutaan kenkäkauppiatar Niina Styrmaniin. Kaupanteon lomassa huuli lentää ja jutut äityvät levottomaksi. Hyvä työilmapiiri on jaksamisen avain. Voisiko Niinan ja työkavereiden työyhteisö olla malliksi teidänkin työpaikalle?


Elinvoimaiset: jakso 4

Nanna Hänninen ja Carme Plumed-Ferrer ottavat askelia yrittäjyyden maailmaan. He laittavat itsensä likoon Slushissa. Nanna on tehnyt pitkän ja ansioituneen uran valokuvataiteilijana ja toiminut viimeiset kaksi vuotta Neemo Methods yrityksen toimitusjohtajana. Barcelonasta kotoisin oleva ja Suomessa 15 vuotisen tutkijauran tehneen Carmen akateeminen työ kantaa viimein hedelmää, kun hänen kehittämänsä tuotteet päätyvät kuluttajille vuonna 2019. Hiukan yli 40-vuotiaina uranaisina he ovat virkistävä poikkeus totutusta start-up skenestä.


Elinvoimaiset: jakso 2

Buongiorno, päevvee! Paco Nucci on kahden ravintolan loukussa. Hän tekee työtä rakkaudesta lajiin ja ihmisiin keikkuen positiivisen työnarkomanian rajoilla. Aina tunnit eivät meinaa vuorokaudessa riittää ja perheenkin kanssa tulisi viettää aikaa. Mitä pitäisi tehdä Pacon tahdin rauhoittamiseksi tai kuten Paco toteaa: ”Tullooko tästä mittää? No tulloo.”


Näytä lisää

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia