Jaksot


Filminurkka - Kaikki oikein

Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Mitä tekisit jos voittaisit Lotossa? Tähän ja moniin muihin kysymyksiin haetaan vastauksia Kaikki oikein elokuvan tekijöiltä. Ohjelma esitetty 11.1.2018.


Filminurkka osa 238

Millaista on olla paras siinä mikä on oma intohimon kohde? Karin Nordström, jota esittää Matleena Kuusniemi on menestynyt muusikko ja viulisti. Sitten hän traagisesti jää auton alle ja sen seurauksena, joutuu lopettamaan Viulun soiton ja joutuu palaamaan opettajaksi. Kaiken tämän masennuksen ja surun keskellä Karin rakastuu lähes 20-vuotta nuorempaan oppilaaseensa Anttiin, jota esittää Olavi Uusivirta. Tästä sitten soppa kehittyy, kun aviomies, jota esittää Samuli Edelmann, joutuu hankalaan sanoisinko tukalaan välikäteen tässä kolmio draamassa. Sopassa on mukana myös huippukapellimestari Björn Darren, jota esittää Kim Bodnia, joka on ollut aikaisemmin Karinin opettaja ja ollut rakastunut häneen.


Filminurkka osa 237

Monet muistavat 7.5.1995, kun Suomi voitti kultaa Ruotsissa Globen hallissa maailman mestaruuden. Leffa 95 kertoo tästä tapahtumasta. Filminurkka pääsi haastattelemaan elokuvan tekijöitä. Haastattelussa seuraavat henkilöt: Ohjaaja Aleksi Mäkelä, näyttelijät: Aleksis Koistinen, Joel Hirvonen, Kalle Lamberg, Laura Birn, Lauri Tilkanen ja Ylermi Rajamaa.

Näytä lisää

Ajankohtaista