Jaksot


Filminurkka osa 196

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka
Elokuvassa Lion, viisivuotias intialaispoika joutuu eroon perheestään Kalkutan kaduilla ja ajautuu tuhansien kilometrien päähän kotoaan. Monien vastoinkäymisten jälkeen hän saa uuden kodin, kun australialainen pariskunta adoptoi hänet. Toivon tuolla puolen on Aki Kaurismäen uusi elokuva ja saamme kuulla myös tekijöiden haastattelut. Lisäksi mukana myös elokuvat: The Founder ja Life, Animated.


Filminurkka osa 192

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka
Lucasfilmin ROGUE ONE: A Star Wars Story, joka sijoittuu aikaan ennen STAR WARS: A NEW HOPE -elokuvan tapahtumia, kertoo ryhmästä kapinallisia, jotka lyöttäytyvät yhteen hengenvaarallista tehtävää varten. Heidän tavoitteenaan on varastaa pelätyn Kuolemantähden piirustukset. Isäni Toni Erdman on draamakomedia, joka valittiin syksyllä 2016 Saksan Oscar-ehdokkaaksi.


Filminurkka osa 186

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka
Jättisuosion saanut luokkakokous elokuva saa nyt jatko-osan nimeltään Luokkakokous 2 - polttarit. The Beatles: Eight days a week The touring years on Ron Howard dokumentti elokuva kaikkien aikojen suurimmasta rock-yhtyeestä. Lisäksi Filminurkassa elokuvat: Paras ystäväni Truman, ja A Monster Calls.


Filminurkka osa 194

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka | Kausi 1
Pieni kylä Länsi-Lapissa lähellä Ruotsin rajaa. Eläkkeelle jäävä poliisi Lasse kuulee, että taposta tuomittu Jaakko on vapautunut vankilasta. Kylää aikanaan terrorisoinut Jaakko on ajautumassa törmäyskurssille Lassen pojan Erkin kanssa elokuvassa Armoton maa. Lisäksi mukana myös elokuvat: Paterson, Viattomat, American Pastoral, Live By Night, La La land ja 24 viikkoa ja Swiss Army Man.


Filminurkka 199

Filminurkka
Tositapahtumiin perustuva AJOJAHTI -elokuva kertoo kaupunkilaisten rohkeudesta taistella kauhua ja terroria vastaan Bostonin maratonille tehdyn pommi-iskun jälkeen. Lisäksi mukana myös elokuvat: Manchester by The Sea ja Machines.


Filminurkka osa 191

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka | Kausi 1
Eilisen kuiskaus on japanilainen animaatio elokuva. Elettyään koko elämänsä Tokiossa, 27-vuotias Taeko päättää vierailla sukulaistensa luona maaseudulla. Matkustuksen lomassa lapsuuden muistot pulpahtavat pintaan ja kohdatessaan nuoren maanviljelijä Toshion alkaa hän miettiä, mitä tapahtui lapsuuden unelmille. Lopuksi katsomme, miltä näyttää leffa Firman pikkujoulut.


Filminurkka 198

Filminurkka


Filminurkka osa 184

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka
Kanelia kainaloon Tatu ja Patu vierailevat Filminurkassa. Jack Reacher: Paluu päämajaan on Tom Cruisen uusi toimintaleffa. Lisäksi elokuva Sausage party, joka on vain aikuisille tehty animaatioelokuva. Katsomme miltä näyttää Tuntematon sotilas 2017 elokuvan kuvauksissa ja otamme selvää mikä leffa on Kuun metsän Kaisa.


Filminurkka 197

Filminurkka
VIIHDE_Filminurkka_osa_197


Filminurkka 200

Ajankohtaisohjelmat | Filminurkka | Kausi 1
Filminurkan 200:s juhlalähetys. Ohjelmaan, koottu vuosien varrelta kokokohtia eri Filminurkka ohjelmista! Lisäksi mukana elokuvat Matka merelle ja Logan.