Jaksot


Filminurkka - Miami

Miami on tarina kahdesta naisesta tässä ajassa. He eivät ole tyypillisiä sankareita, äitejä, vaimoja tai edes tyttöystäviä. He ovat ennen kaikkea ihmisiä ja siskoksia, joilla on menneisyys, hillitön nykyisyys ja epävarma tulevaisuus. Heillä on vaikeuksia, mutta samalla kova halu ja kyky pelastaa itse itsensä ja toisensa. Miami on kaunis, jännitteinen ja sähäkkä elokuva. Pääosissa nähdään Krista Kosonen ja Sonja Kuittinen, joita Filminurkka pääsi haastattelemaan sekä myös elokuvan ohjaajaa Zaida Bergrothia.


Filminurkka - SUPERMARSU

Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta jättiläismarsulta.Elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen vuoden 2009 Finlandia-junior -ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat.Saamme kuulla myös seuraavien henkilöiden haastattelut: Paula Noronen -lastenkirjailija, Marko Talli -tuottaja ja Arttu Wiskari -muusikko.Filminurkka osa 217

Kun Scott ja Kate Johansen (Will Ferrell ja Amy Poehler) menettävät tyttärensä Alexin lukukausimaksuihin säästetyt rahat, he yrittävät epätoivoisesti tienata säästöt takaisin, jotta Alex voisi toteuttaa unelmansa yliopisto-opinnoista. Naapurinsa Frankin (Jason Mantzoukas) avulla he päättävät perustaa laittoman kasinon. Vaikeina aikoina tarvitaan ilkimysmäisiä keinoja. Illumination Entertainmentin Gru ja hänen tuore vaimonsa Lucy palaavat valkokankaalle tyttäriensä Margon, Edithin ja Agnesin sekä aina arvaamattomien kätyrien kera elokuvassa Itse Ilkimys 3. Viraali on suomalainen episodielokuva, jonka tarina kuvaa useamman ikäpolven edustajia törmäyskursseilla itsensä ja toistensa kanssa.


Filminurkka osa 217 - Heinähattu ja Vilttitossu

Filminurkka pääsi Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset elokuvan kuvauspaikalle. Katso millainen leffa on tulossa loppuvuodesta 2017.


Filminurkka osa 216

Filminurkassa Transformers: Viimeinen ritari horjuttaa Transformers-elokuvasarjan perustuksia ja määrittelee sankaruuden uudelleen. Toisena leffana nähdään Rebecca Zlotowskin kuvankauniilla kohtauksilla kyllästetty elokuvan ohjaustyö nimeltään Planetarium. Vierailimme Supermarsu elokuvan kuvauspaikalla, katso mistä on kysymys.Filminurkka osa 215

Rough Night on komedia leffa, joka kertoo viidestä yliopistoaikaisesta bestiksestä. All Eyez on Me kertoo vaietun tositarinan Tupac Shakurista, joka oli tuottoisa hip hop -artisti, näyttelijä, runoilija ja aktivisti. Lisäksi Filminurkassa Remu Aaltosen haastattelu viime vuoden loppupuolelta.


Filminurkka osa 214

Tom Cruise tähdittää näyttävää uutta elokuvaversiota muumiolegendasta, joka on kiehtonut maailmaa kautta aikojen elokuvassa The Mummy. Lisäksi elokuva Milo - kuun vartija.


Filminurkka osa 213

Wonder Woman valloittaa valkokankaat maailmanlaajuisesti, kun Gal Gadot tekee paluun ohjaaja Patty Jenkinsin toimintaseikkailun nimikkorooliin. Lisäksi elokuva katsomme millainen elokuva on uusi Baywatch.Filminurkka osa 212

Johnny Depp palaa valkokankaalle kaikkien tunteman hurjapäisen antisankarin Jack Sparrow'n rooliin uudessa seikkailussa Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. Lisäksi elokuva Kaikki kaikessa.


Elävän kuvan legenda

Ainutlaatuinen dokumentti Elävän kuvan legenda kertoo elokuvatuotantoyhtiö Solar Filmsistä, joka on tuottanut elokuvia jo yli 20-vuotta. Miten syntyy elokuva? Tähän ja moniin muihin kysymyksiin saamme vastauksen tässä dokumentissa.


Filminurkka osa 211

Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan ALIEN: COVENANT –elokuvassa, joka on uusi luku hänen uraauurtavassa ALIEN-sarjassaan. Katsomme myös millainen leffa on Hulluna onnesta sekä lyhytelokuva nimeltä Katto.


Ajankohtaista