Jaksot


osa 10 / Vihterpalu

Vihterpalun Kartano on suomalaisomisteinen tilauskartano Harjumaalla Virossa, tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Kartanonherra Timo Lemberg kertoo lisää upean kartanon historiasta ja palveluista.


Osa 8 / Terto LKV

Pääkaupunkiseudulla, Keravalla ja Kirkkonummella toimiva kiinteistövälittäjä Terto LKV on kehittänyt täysin uuden kiinteistönvälityskonseptin, joka karsii turhat kulut. Kiinteistövälittäjä hoitaa asunnon myynnin ammattitaidolla, mutta kohtuuhintaan. Tästä konseptista lisää Harri Lindell ohjelmassa.


osa 9 / Autotalo Pelttari

Autotalo Pelttari on asiantunteva ja hyvästä palvelusta tunnettu monimerkkitalo. Se tarjoaa asiakkailleen täyden autoiluun liittyvän palveluvalikoiman. Harri Lindell on haastattelemassa autotalon johtajaa, Jukka Pelttaria.Osa 7 / HifiStudio

HifiStudio on Suomen suurin kuvan- ja äänentoiston erikoisliike. Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, josta kuulemme nyt lisää Harri Lindell ohjelmassa.


Osa 6 / Into Oy

Toim.johtaja. Into Oy Hannu Kantosen kanssa, puhutaan Seinäjoen yrittäjyydestä ja elinvoimaisuudesta sekä Tuula Lahti, markkinoitipääl. Visit Seinäjoki kanssa tapahtumista ja matkailusta


Osa 5 / Seinäjoen kaupunki

Erkki Välimäki, kehittämisjohtajan kanssa keskustellaan, Seinäjoen kaupungin yrittäjyydestä ja miksi Seinäjoki on suomen yrittäjäystävällisin kaupunki.Osa 4 / Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka. Harri Lindellin haastattelussa on sen toimitusjohtaja Pekka Kauranen.


Osa 3 / Turun Pari

Ohjelmassa tutustutaan TurunPARI Oy:n toimintaan ja tuotteisiin, kuten PARI-polttoöljyjen lisäaine sekä lämmitysöljyyn sopiva PARI light.


Osa 2 / MotorPower

Motor Power Finland Oy on erikoistunut mönkijöiden ja kaksipyöräisten ajoneuvojen maahantuontiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös ajoneuvojen tarvikkeet sekä ajovarusteet. Haastattelussa yrityksen toimitusjohtaja Juha Mehtälä.Osa 1 / Tangomarkkinat

Tangomarkkinat tapahtuma on vaikuttanut merkittävästi suomalaiseen viihdemusiikkiin ja sen myötä perinteinen suomalainen tangokulttuuri on saanut paljon huomiota. Seinäjoella asiasta on keskustelemassa mm. Martti Haapamäki, Seinäjoen Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja sekä Kalle Lähdesmäki, Seinäjoen Tangomarkkinoiden hallituksen puheenjohtaja.


Lohjan Menneen ajan joulumarkkinat

Miten joulua odotettiin Lohjalla? Tunnelmia Lohjan perinteisiltä joulumarkkinoilta


Medics24.fi

Miten toimii Medics24.fi online-lääkäripalvelu? Siitä kertovat Tero Nyman ja Harri Selänne.


Ajankohtaista