Jaksot


Alahärmä

Alahärmän osakilpailu. IAME Series Finland, entiseltä nimeltään X30 Challenge Finland, on Suomen suurin ja suosituin kartingsarja kaiken ikäisille aktiivikilpailijoille ja harrastajille. Sarjassa on panostettu kilpailijalähtöisesti mataliin kustannuksiin sarjasääntöjä suunnitellessa, tasapuolisuuteen ja -arvoisuuteen sekä näkyvyyteen. Ohjelma esitetty 1.9.2018.


Honkajoki

Honkajoen osakilpailu. IAME Series Finland, entiseltä nimeltään X30 Challenge Finland, on Suomen suurin ja suosituin kartingsarja kaiken ikäisille aktiivikilpailijoille ja harrastajille. Sarjassa on panostettu kilpailijalähtöisesti mataliin kustannuksiin sarjasääntöjä suunnitellessa, tasapuolisuuteen ja -arvoisuuteen sekä näkyvyyteen. Ohjelma esitetty 25.8.2018.


Paimio

Paimion osakilpailu. IAME Series Finland, entiseltä nimeltään X30 Challenge Finland, on Suomen suurin ja suosituin kartingsarja kaiken ikäisille aktiivikilpailijoille ja harrastajille. Sarjassa on panostettu kilpailijalähtöisesti mataliin kustannuksiin sarjasääntöjä suunnitellessa, tasapuolisuuteen ja -arvoisuuteen sekä näkyvyyteen. Ohjelma esitetty 11.8.2018.Näytä lisää

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia