Jaksot


Jakso 22 / Vieraana Lauri Törhönen

Lauri Törhönen kertoo, miksi Hitler tuli Mannerheimin 75-vuotispäiville 75 vuotta sitten ja mitä siellä tapahtui.


Jakso 21 / Vieraana Seppo Zetterberg

Prof. Seppo Zetterberg, Viron historiankirjoittaja katsoo pienen naapurimme vaiheita myös eteenpäin.


Jakso 20 / Vieraana Tapio Lampinen

Tapio Lampinen, sosiologi ja teologi, arvioi politiikan tuoreimpia virtauksia eikä halua suurmoskeijaa Helsinkiin.Jakso 19 / Vieraana Heikki Reenpää

Prof. Heikki A. Reenpää, 95, kertoo värikkäistä vaiheistaan kulttuurivaikuttajana ja kirjankustantajana.


Jakso 18 / Vieraana Harry Salonaho

Kauppat.tri Harry Salonaho on kansainvälinen yritysjohtaja, joka tutki, miksi Ruotsi ja Saksa ovat niin paljon meitä taitavampia hoitamaan työmarkkina-asioita.


Osa 17 / Jaakko Iloniemi

Ministeri Jaakko Iloniemi tuntee Venäjän, Yhdysvallat ja EU:n - mitä pitäisi ajatella Putinin ja Trumpin yllättävistä otteista ja miten käy EU:n?Osa 16 / Arno Ahosniemi

Arno Ahosniemi Päätoimittajien yhdistyksen pj, Kauppalehden vastaava päätoimittaja kertoo median murroksesta ja sananvapauden tilasta Suomessa.


Osa 15 / Metropolita Ambrosius

Metropoliitta Ambrosius, Ortodoksisen kirkon piispa kertoo pääsiäisikonista ja -musiikista sekä vastaa, onko meillä syytä pelätä Venäjää.


Osa 4 / Jörn Donner

Jörn Donner on arvioinut Suomea ja suomalaisuuttaan Maamme- ja maailmankirjoissaan jo viidenkymmenen vuoden ajan. Tuorein arvio ilmestyi juhlavuoden merkeissä tammikuussa. Ikuinen radikaali kertoo, missä nyt on remontin tarvetta. Hän pohtii myös vanhenemista ja kertoo ajatuksistaan poliitikkona, kirjailijana ja elokuvantekijänä nyt, yli 80-vuotiaana.Osa 10 / Lenita Airisto

Lenita Airisto on kestojulkkis, kadehdittu räväyttäjä ja ihailtu muoti-ikoni. Lenita tuntee maailman ja hänen verkostonsa on globaali. Ohjelmassa kohtaavat kaksi tuttua, joilla oli yhteinen tv-show 1980-luvulla: Lenita Airisto ja Tapani Ruokanen tekivät silloin 7.hetki -ohjelmaa.


Osa 14 / Seppo Rissanen

Suomen lähetysseuran johtaja on Syyria-asiantuntija, joka kertoo aiemmin tuntemattomasta uskontojen rauhanprosessista ruohonjuuren tasolla.


Osa 12 / Mikko Kosonen

Mikko Kosonen johtaa Sitraa, joka perustettiin Suomen itsenäisyyden 50-vuotisjuhlan kunniaksi. Yliasiamies Kosonen oli taustalla, kun hallituksen uutta politiikkaa kaavailtiin vaalien jälkeen. Mikä meni pieleen? Kososella on yllättäviä tulevaisuusideoita Suomen saamiseksi liikkeelle.


Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia