Jaksot


Moottorit - Jakso 1

Moottorit
Moottorit on Alfa TV:n uusi moottoriurheilusarja. Avausjaksossa tapaamme AKK:n uunituoreen toimitusjohtajan Tatu Lehmuskallion ja motocross-kuljettaja Eelis Viemerön. Henkilökuvassa esitellään kiihdytyskuljettaja Janne Ahonen. Mäkihyppylegenda pyörittää omaa ART-kilpatallia.


Moottorit - Jakso 2

Moottorit
Moottorit on AlfaTV:n uusi moottoriurheilusarja. Tulevassa jaksossa tutustumme ratamoottoriveneilijä Ilkka Rytköseen. Rytkönen on tuore MM-mitalisti. Tapaamme myös karting-kuljettaja Peik Abrahamssonin. Henkilökuvassa Moto GP-tallipäällikkö Aki Ajo.


Moottorit - Jakso 10

Urheilu | Moottorit
Jakso 10. Rallin maailmanmestari Marcus Grönholm rakentaa poikansa Niclaksen kansainvälistä rallicross-uraa. Tapasimme Grönholmit Inkoossa, perheen omassa automuseossa.


Moottorit - Jakso 9

Urheilu | Moottorit
Jakso 9. Esittelyssä Suomen Moottoriliitto ja sen toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist. Tutustumme myös naisten moottoriurheilupäivään Hyvinkäällä.


Moottorit - Jakso 8

Urheilu | Moottorit
Jakso 8. Henkilökuvassa motocrosskuljettaja Miro Sihvonen. Tutustumme myös pitkän linjan karting-ammattilaiseen Jussi Kohtalaan. Kohtala Sports -tallin vetäjä on muun muassa Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen oppi-isä.