Jaksot


Osa 16

Moottorit tapasi legendaarisen F1-tallipäällikön Frank Williamsin ja kilpa-autoilija Harri Toivosen.


Osa 5

Rallikuljettaja Teemu Suninen on tulevaisuuden maailmanmestari. Tutustuimme nuoren urheilijan fysiikkaharjoitteluun. Esittelyssä Hondan toiminta Suomessa ja Mad-Croc -kartingtalli.


Osa 4

Kiihdytyskuljettaja Samu Kemppainen on Euroopan nopein moottoripyöräkuljettaja. Haastattelussa X30-kartingsarjan promoottori Mikko Laine ja Ajo Motorsportin Moto3-luokan kuljettajat.Osa 3

Henkilökuvassa ralliautoilun kymmenkertainen Suomen mestari Juha Salo. Tutkimme moottoriurheilijan fyysisistä harjoittelua F1-venekuljettaja Filip Romsin ja ammattivalmentaja Mika Järvisen johdolla.


Osa 1

Henkilökuva MM-rallinsarjan kuumimmasta kuljettajasta. Tutustumme Jari-Matti Latvalan rallimuseoon Tuurissa ja perehdymme Toyota-tähden ajatuksiin voitoista sekä pettymyksistä.


Osa 2

Tulevassa jaksossa tutustumme ratamoottoriveneilijä Ilkka Rytköseen. Rytkönen on tuore MM-mitalisti. Tapaamme myös karting-kuljettaja Peik Abrahamssonin. Henkilökuvassa Moto GP-tallipäällikkö Aki Ajo.Osa 8

Henkilökuvassa motocrosskuljettaja Miro Sihvonen. Tutustumme myös pitkän linjan karting-ammattilaiseen Jussi Kohtalaan. Kohtala Sports -tallin vetäjä on muun muassa Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen oppi-isä.


Osa 9

Esittelyssä Suomen Moottoriliitto ja sen toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist. Tutustumme myös naisten moottoriurheilupäivään Hyvinkäällä.


Osa 10

Rallin maailmanmestari Marcus Grönholm rakentaa poikansa Niclaksen kansainvälistä rallicross-uraa. Tapasimme Grönholmit Inkoossa, perheen omassa automuseossa.


Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia