Jaksot


Kultainen ja Hopeinen Harmonikka 2016

Musiikki
Kultainen ja Hopeinen Harmonikka 2016 -finaali. Kultainen Harmonikka on viihdeharmonikansoiton Suomen mestaruuskilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1983 lähtien.


Suuri viihdekonsertti 2016

Musiikki
Tango ja iskelmä kohtaavat musikaalimaailman! Solisteina Saara Aalto ja Teemu Roivainen. Kaiken kruunaa viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva.


Seniorilaulaja SM-Finaali 2016

Musiikki
Satojen laulajien joukosta parhaimmat ovat selvittäneet tiensä Seniorilaulaja -kilpailun finaaliin. Upeita ja taitavia finalisteja kohtaa viimeinen koitos. Kenestä selviää tämän vuoden SM-voittaja?


Alfastudio - Tangomarkkinat

Permanto nostot | Kulttuuri | Musiikki
Ohjelman teemana tangolaulukilpailu, jonka juontajana toimii Jukka Hallikainen. Vieraina studiossa: Erika Vikman, Marco Lundberg, Mika Toivanen sekä tangofinaalin tuomaristoa.


Lasse Pihlajamaa 100 vuotta - Juhlakonsertti

Musiikki
Jämijärvellä 1916 syntynyt Lasse Pihlajamaa on kiistatta suomalaisen harmonikkakulttuurin merkittävin henkilö. Sata-Häme Soi kunnioittaa juhlien tukipylvään ja alkuaikojen taiteellisen johtajan musiikillista perintöä konsertilla, jossa Lassen sävellykset soivat Suomen eturivin harmonikansoittajien esittäminä. Laulusolistiksi saapuu Lassen työtoveri vuosien takaa, legendaarinen Paula Koivuniemi.


Valkea Ruusu: Guardia Nueva

Musiikki
Kansainvälistä mainetta viime vuosina niittänyt tango-orkesteri Guardia Nueva tulee jälleen Ikaalisiin häikäisevien solistivieraiden kera.


Passione

Musiikki
JMarika Krook, Helena Lindgren ja Jorma Uotinen laulavat italialaisia ja napolilaisia lauluja rakkaudesta, eroista ja kohtaamisista. Konsertti on taltioitu Kaksi Kanaa-ravintolassa.


Talviharmonikka - Thursday Jazz

Musiikki
Viivi-Maria Saarenkylä & Jakob Combo (Zacharias Holmkvist ja Anton Söderbacka)