Jaksot


Kuningatarfinaali

Satavuotias Suomi sai kasteenraikkaaksikin kuvaillun nuoren Tangokuningattaren!Kouvolalainen Aino Niemi sai kruunun kutreilleen 18-vuotiaana. Vasta keväällä hän oli painanut päähänsä ylioppilaslakin.


Esko Rahkosen muistokonsertti

Esko Rahkosen muistokonsertti on kunnianosoitus hänen ansiokkaalle työlleen suomalaisessa viihdemaailmassa. Tulkitsijoina Kauko Simonen, Kalle Jussila ja J. Eskelinen.


Mustalaismusiikin kuninkaalliset

Mustalaismusiikin kuninkaallisetElvis konsertti 2016

An Evening with Elvis' Friends and Original Musicians 2017 –kiertue vierailee maassamme seuraavasti: tiistai 18.4.2017 Tampere-talo Tampere, keskiviikko 19.4.2017 Savoy-teatteri Helsinki ja torstai 20.4.2017 Sibeliustalo Lahti.


Passione

JMarika Krook, Helena Lindgren ja Jorma Uotinen laulavat italialaisia ja napolilaisia lauluja rakkaudesta, eroista ja kohtaamisista. Konsertti on taltioitu Kaksi Kanaa-ravintolassa.


Talviharmonikka - Thursday Jazz

Viivi-Maria Saarenkylä & Jakob Combo (Zacharias Holmkvist ja Anton Söderbacka)Valkea Ruusu: Guardia Nueva

Kansainvälistä mainetta viime vuosina niittänyt tango-orkesteri Guardia Nueva tulee jälleen Ikaalisiin häikäisevien solistivieraiden kera.


Lasse Pihlajamaa 100 vuotta - Juhlakonsertti

Jämijärvellä 1916 syntynyt Lasse Pihlajamaa on kiistatta suomalaisen harmonikkakulttuurin merkittävin henkilö. Sata-Häme Soi kunnioittaa juhlien tukipylvään ja alkuaikojen taiteellisen johtajan musiikillista perintöä konsertilla, jossa Lassen sävellykset soivat Suomen eturivin harmonikansoittajien esittäminä. Laulusolistiksi saapuu Lassen työtoveri vuosien takaa, legendaarinen Paula Koivuniemi.


Suuri viihdekonsertti 2016

Tango ja iskelmä kohtaavat musikaalimaailman! Solisteina Saara Aalto ja Teemu Roivainen. Kaiken kruunaa viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva.Seniorilaulaja SM-Finaali 2016

Satojen laulajien joukosta parhaimmat ovat selvittäneet tiensä Seniorilaulaja -kilpailun finaaliin. Upeita ja taitavia finalisteja kohtaa viimeinen koitos. Kenestä selviää tämän vuoden SM-voittaja?


Kultainen ja Hopeinen Harmonikka 2016

Kultainen ja Hopeinen Harmonikka 2016 -finaali. Kultainen Harmonikka on viihdeharmonikansoiton Suomen mestaruuskilpailu, joka on järjestetty vuodesta 1983 lähtien.

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia