Jaksot


Jakso 76 / Kotiseuturakkaus

Mitä tarkoittaa kotiseuturakkaus runonlausuja Sisko Ojanperälle? Ohjelmassa myös runon lausuntaa.


Jakso 99 / Kristillinen varhaiskasvatus

Pirren olkkarissa kristillisen koulun opettaja Susse Mattila ja luterilaisen kirkon lastenohjaaja Raili Varpoja. Ohjelmassa keskustellaan kristillisestä varhaiskasvatuksesta.


Jakso 106 / Vieraana Pirre Seesvaara

Tänään olkkarissa istuukin haastateltavana itse Pirre. Miltä on tuntunut tehdä tätä TV-ohjelmaa? Pääsemme myös kurkkaamaan kulisseihin.Jakso 105 / Sisustus

Sisustaminen on suositumpaa kuin koskaan. Sisustusarkkitehdit Auli Papinniemi ja Auli Rantala pureutuvat asiaan ammattilaisen näkökulmasta. Mistä rakentuu toimiva, viihtyisä ja persoonallinen koti?


Jakso 104 / Suomi 100v

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi keskustellaan kansallispuvuista. Vieraana kansallispukuvalmistaja Sari Taponen ja muotoilija Marianne Valola.


Jakso 102 / Kaarisilta

Olkkarissa vieraana kuva-artesaani Hanna Nieminen ja kuvataideohjaaja Johanna Immeli. Keskustelua kuvataiteen opiskelusta ja kuvan tekemisestä erityistä tukea tarvitsevien ihmisten näkökulmasta.Jakso 103 / Kiiltokuvat

Tänään jutellaan kiiltokuvista! Vieraana kielenhuoltaja Mimmu Takalo.


Jakso 87 / Naisen elämän kipukohdat

Naisen elämä on kasvua, koko ajan enemmän omaksi itsekseen. Se tapahtuu vaiheittain, joiden solmukohdissa tuntuu yleensä kipua. Se on normaalia, kuten keskustelijat Elina Koivisto ja Anna Leikas toteavat.


Jakso 101 / Vintage-elämäntyyli

Tänään tapaamme naisia, jotka ovat hurahtaneet vanhaan aikaan. Mitä eroa on retrolla ja vintagella? Asiasta keskustelemassa Minna Savolainen ja Seija Pernu.Jakso 100 / Kestävä kehitys

Kestävä kehitys. Mitä se on, ja miten sitä voi harjoittaa arjessa? Asiasta keskustelemassa kestävän kehityksen ohjaaja Sari Knuuti ja historian opettaja Kristiina Vanhala-Selin.


Jakso 98 / Isän ikävä

Jos isäsuhde on jotenkin vaillinainen, mitä siitä voi seurata? Minkälainen on hyvä isäsuhde? Asiaa pohtivat aiheesta kirjan kirjoittanut kirjailija Saara Kinnunen, ja parturi-kampaaja Ella Kuusisto.


Jakso 97 / Kiusaaminen

Mitä kiusaaminen tekee kiusatuksi joutuneelle? Asiasta keskustelemassa kokemusasiantuntija Katri Lehtonen ja eläkeläinen Hilkka Karvinen


Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia