Jaksot


Jakso 153 / Vieraana Dan Mertalehto

Uusi innovaatio muuttaa suomalaisen saunan spaksi. Miten tämä tapahtuu? Tenhusen vieraana keksijä Dan Mertalehto.


Jakso 152 / Vieraana Onerva Aikio

Suomen Viihdeohjelmat -ohjelmatoimiston toimitusjohtaja Onerva Aikio vastaa Tenhusen kysymyksiin mm. heinäkuussa alkavasta Laila ja Olavi -laulukilpailusta.


Jakso 151 / Vieraana Erkki O. Auranen

Tenhusen vieraana Diplomi-insinööri, pastori, kansainvälisen kaupan ekspertti Erkki O. Auranen. Ohjelmassa puhutaan ulosottokaaren ja velkojen lopullisen vanhentumisen uudesta lakiehdotuksesta, josta Auranen valmistelee kansalaisaloitteita.Jakso 150 / Vieraana Mertsi Lindgren

Tenhusen vieraana esiintymisen ja kulttuuritulkkauksen ammattilainen, läänintaiteilija Mertsi Lindgren. Hän kertoo mm. romanivähemmistön taide- ja kulttuuristen oikeuksien toteutumisesta.


Jakso 123 / Vieraana Samuli Karjula

Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula keskustelee Markun kanssa ruuasta ja hyvistä raaka-aineista.


Osa 142 / Järvenpään johtajat

Järvenpään kaupunki kasvaa voimakkaasti. Tämän kertaisessa jaksossa Tenhusessa vieraana kaupunginhallituksen pj. Helinä Perttu ja elinkeinojohtaja Olli Keto-Tokoi. Mikä on Järvenpään vetovoiman salaisuus suhteessa asukasmäärän kasvuun ja yritysten rantautumisessa Järvenpäähän?Jakso 149 / Vieraana Reiska Laine

Jazzmusiikin elävä rumpalilegenda Reiska Laine. Mittavan muusikkouran tehnyt mies on ollut mm. Pori Jazz -festivaalien jokavuotinen vakioesiintyjä vuodesta 1966 lähtien.


Special

Ohjelmassa aiheena mm. Raija Pellin ja Terho Miettisen kirjoittama Harhaanjohtajat – vahvassa uskossa -kirja. Minkälaisen kuvan kirja antaa uskonnollisista yhteisöistä? Suoraa puhetta asian tiimoilta.


Jakso 148 / Vieraana Ilkka Vähäaho

Helsingin kaupungin Geoteknisen osaston päällikkö Ilkka Vähäaho on Tenhusen vieraana. Maan alla on 10,000,000 m3 maanalaista tilaa. Mihin tunnelit ja tilat johtavat? Mitä pitää ottaa huomioon kallioperään kajotessa?Osa 147 / Leisola Reinikainen

Professori Leisola ja lääkäri Reinikainen vastaavat kysymyksiin mm. ihmissilmästä ja biologisesta informaatiosta. Syntyykö biologinen informaatio evoluution kertomalla tavalla?


Osa 146 / Tapio Puolimatka

Professori Tapio Puolimatka on tullut tunnetuksi miehen ja naisen välisen avioliiton puolustajana ja asiantuntijana. Tenhunen tenttaa Puolimatkaa mm. seksuaalisuudesta.


Osa 145 / Rene Laulajainen

Tenhusen vieraana neljän kultalevyn laulaja-evankelista Rene Laulajainen. Miten on mahdollista, että evankelista on myynyt levyjään lähes 250 000 kappaletta? Rene on tullut tutuksi suomalaisille mm. kapakoissa ja kirkoissa.


Ajankohtaista