Jaksot


Jakso 149 / Vieraana Reino "Reiska" Laine

Jazz musiikin elävä rumpalilegenda Reiska Laine.Mittavan muusikkouran tehnyt mies on ollut mm.Pori Jazz- festivaalien jokavuotinen vakioesiintyjä vuodesta 1966 lähtien.


Special

Ohjelmassa aiheena mm. Raija Pellin ja Terho Miettisen kirjoittama Harhaanjohtajat – vahvassa uskossa -kirja. Minkälaisen kuvan kirja antaa uskonnollisista yhteisöistä? Suoraa puhetta asian tiimoilta.


Jakso 148 / Vieraana Ilkka Vähäaho

Helsingin kaupungin Geoteknisen osaston päällikkö Ilkka Vähäaho on Tenhusen vieraana. Maan alla on 10,000,000 m3 maanalaista tilaa. Mihin tunnelit ja tilat johtavat? Mitä pitää ottaa huomioon kallioperään kajotessa?Osa 147 / Leisola Reinikainen

Professori Leisola ja lääkäri Reinikainen vastaavat kysymyksiin mm. ihmissilmästä ja biologisesta informaatiosta. Syntyykö biologinen informaatio evoluution kertomalla tavalla?


Osa 146 / Tapio Puolimatka

Professori Tapio Puolimatka on tullut tunnetuksi miehen ja naisen välisen avioliiton puolustajana ja asiantuntijana. Tenhunen tenttaa Puolimatkaa mm. seksuaalisuudesta.


Osa 145 / Rene Laulajainen

Tenhusen vieraana neljän kultalevyn laulaja-evankelista Rene Laulajainen. Miten on mahdollista, että evankelista on myynyt levyjään lähes 250 000 kappaletta? Rene on tullut tutuksi suomalaisille mm. kapakoissa ja kirkoissa.Osa 144 / Yrittäjä Jouko Paavola

Amerikansuomalainen liikemies Jouko Paavola vastaa Tenhusen kysymyksiin presidentti Trumpin hallinnon presidenttikauden ensimmäisten kuukausien aikaansaannoksista. Missä töppäili presidentti Obama?


Osa 143 / Arto Merisalo

Mitä kuuluu kiinteistöjohtaja Arto Merisalolle tänään? Merisalo on yksi suomen parhaiten verkostoituneista liikemiehistä ja taustavaikuttajista. Nova Groupin sotkut ja siitä seurannut vankilatuomio on lusittu ja nyt mies on jälleen jaloillaan. Ohjelmassa Merisalo kommentoi politiikkaa ja yrityselämää.


Osa 141 / Paavo Väyrynen

Miksi Paavo Väyrynen perusti Terve Helsinki -ryhmän ja asettui ehdolle KD:n listalta Helsingin kuntavaaleihin sitoutumattomana. Mitä sairasta Helsingissä on? Mitä vastaa Väyrynen?Osa 140 / Sari Essayah

Suomen kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah on Tenhusen tentattavana mm. 2017 kuntavaalien johdosta. Mitä Essayah vastaa kysymykseen haluaisiko hän olla suomen Angela Merkkel?


Osa 138 / Parisuhteen hoitaminen ja hyvinvointi

Jarkko ja Anne-Mari Lalu paljastavat parisuhteensa voimatekijän. Mitä kannattaa tehdä, jos avioliitto natisee liitoksissaan ennen kun lakanat menevät vaihtoon?


Osa 139 / Jukka Salmi

Jukka Salmi on selvitellyt vuokralaisten kohtuutonta vuokrahelvettiä. Pääkaupunkiseudun sekä suurten kaupunkien vuokra-asuntojen vuokrat ovat kohtuuttomia. Jukka Salmella on ajatus vuokrien kohtuullistamisesta.


Ajankohtaista