Jaksot


Tenhunen, Markku-liitto

Tenhunen
Tenhunen -ohjelmassa Markun vieraana Markku-liitosta ylimarkku Markku Rimpelä. Markut keskustelevat Markku-liiton toiminnasta.


Tenhunen, Jouko Paavola

Tenhunen
Tenhusen vieraana amerikansuomalainen yrittäjä Jouko Paavola. Ohjelmassa kysytään oliko Obama eurooppalaisten messias ja Clitonin perhe korruptoitunut. Mitä tekeekään Donald Trump?


Tenhunen - vieraana polkupyöräasiantuntija Vesa Rauttu

Tenhunen
Ohjelmassa Vesa Rauttu kertoo mm. siitä kuinka polkupyörä voidaan valmistaa asiakkaalle mittatilaustyönä. Pyöräilyn suosio kasvaa Suomessa joka vuosi. Rauttu ottaa kantaa myös ns. halpapyörätuotantoon. Sähköpyörät yleistyvät, ohjelmassa kuullaan pyöräliikkeen toimitusjohtaja Vesa Rautun mielipide myös sähköpyöristä.


Kirjailija Torsti Lehtinen

Tenhunen
Tenhusessa vieraana filosofi ja kirjailija Torsti Lehtinen, joka on tunnettu Søren Kierkegaard asiantuntija. Tenhunen kysyy minkälainen vaikutus Kierkegaardilla on ollut kristilliseen dogmatiikkaan.


Tenhunen - Mika Hirvi

Tenhunen
Laulaja Mika Hirvi on ammatiltaan kuorma-auton kuljettaja, mutta hän ei laula country pohjaista rekkamusiikkia. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu mm. Dodge Viper. Mikä innoittaa Mikaa laulamaan Elvistä? Mikan musikaalinen kaari ulottuu Punk musiikista iskelmä musiikin ja Tangon kautta gospeliin. Mika Hirven uutuussinkku soi ohjelman päätteeksi.


Tenhunen - Jet Set lentäjästä Kirpputori kauppias

Tenhunen
Tenhusessa vieraana yrittäjäpariskunta Olga ja Olavi Kumpulainen.


Talviharmonikka tapahtuma

Tenhunen
Tenhusen vieraana Kokkolan Talviharmonikan kapellimestari Raimo Vertainen ja Sonja Vertainen. Millä tavoin Kokkolan Talviharmonikassa kohtaa konserttivieraan musiikki, historia, tila, aatos ja kaupunkikuva? Mikä tekee Kokkolan Talviharmonikasta niin pidetyn tapahtuman?


Tenhunen - Kan koti

Tenhunen
Tuliko vedettyä lärvit useamman kerran? Silloin kannattaa ottaa yhteyttä KAN:niin. Tenhunen tenttaa tj. Vuorenniemeä Suomen alkoholipolitiikasta, alkoholismista sekä alkoholisteista.


Tenhunen - Eläkeläisten talous

Tenhunen
Tenhusessa vieraana Kimmo Kiljunen, jonka kanssa keskustellaan eläkeläisten taloudesta.


Tenhunen - Rita Kostama

Tenhunen
Ruandan kansanmurhaa paennut vuoden 2016 pakolaisnainen järvenpääläinen Rita Kostama, 37 on ohjelmavieraana Tenhusella. Kostama on yrittäjä ja työskentelee myös ruokakaupassa. Mitä Ritalle kuuluu tänään?