Jaksot


Tenhunen - Markku-liitto

Tenhunen
Tenhunen -ohjelmassa Markun vieraana Markku-liitosta ylimarkku Markku Rimpelä. Markut keskustelevat Markku-liiton toiminnasta.


Tenhunen - vieraana Jouko Paavola

Tenhunen
Tenhusen vieraana amerikansuomalainen yrittäjä Jouko Paavola. Ohjelmassa kysytään oliko Obama eurooppalaisten messias ja Clitonin perhe korruptoitunut. Mitä tekeekään Donald Trump?


Tenhunen - vieraana polkupyöräasiantuntija Vesa Rauttu

Tenhunen
Ohjelmassa Vesa Rauttu kertoo mm. siitä kuinka polkupyörä voidaan valmistaa asiakkaalle mittatilaustyönä. Pyöräilyn suosio kasvaa Suomessa joka vuosi. Rauttu ottaa kantaa myös ns. halpapyörätuotantoon. Sähköpyörät yleistyvät, ohjelmassa kuullaan pyöräliikkeen toimitusjohtaja Vesa Rautun mielipide myös sähköpyöristä.


Tenhunen - Mika Hirvi

Tenhunen
Laulaja Mika Hirvi on ammatiltaan kuorma-auton kuljettaja, mutta hän ei laula country pohjaista rekkamusiikkia. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu mm. Dodge Viper. Mikä innoittaa Mikaa laulamaan Elvistä? Mikan musikaalinen kaari ulottuu Punk musiikista iskelmä musiikin ja Tangon kautta gospeliin. Mika Hirven uutuussinkku soi ohjelman päätteeksi.


Kirjailija Torsti Lehtinen

Tenhunen
Tenhusessa vieraana filosofi ja kirjailija Torsti Lehtinen, joka on tunnettu Søren Kierkegaard asiantuntija. Tenhunen kysyy minkälainen vaikutus Kierkegaardilla on ollut kristilliseen dogmatiikkaan.


Tenhunen - KD:n puheenjohtaja Sari Essayah

Tenhunen
Suomen kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah on Tenhusen tentattavana mm. 2017 kuntavaalien johdosta. Mitä Essayah vastaa kysymykseen haluaisiko hän olla suomen Angela Merkkel?


Tenhunen - Jet Set lentäjästä Kirpputori kauppias

Tenhunen
Tenhusessa vieraana yrittäjäpariskunta Olga ja Olavi Kumpulainen.


Tenhunen - Rami Lilja

Tenhunen
Mitä ovat SuperPotut? Tästä puhutaan Tenhusessa tänään. Maanviljelijä Rami Lilja on onnistunut rikastuttamaan perunatuotantoaan, mutta miten?


Tenhunen - KD:n poliittinen avustaja Jukka Salmi

Tenhunen
Jukka Salmi on selvitellyt vuokralaisten kohtuutonta vuokrahelvettiä. Pääkaupunkiseudun sekä suurten kaupunkien vuokra-asuntojen vuokrat ovat kohtuuttomia. Jukka Salmella on ajatus vuokrien kohtuullistamisesta.


Tenhunen - Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen

Tenhunen
Miksi Paavo Väyrynen perusti Terve Helsinki -ryhmän ja asettui ehdolle KD:n listalta Helsingin kuntavaaleihin sitoutumattomana. Mitä sairasta Helsingissä on? Mitä vastaa Väyrynen?