Jaksot


Vko 49

Sankarivainajien haudat, itsenäisyyspäivän sinivalkoiset juhlavalaistukset, kantaväestön ja maahanmuuttajien näkemykset 100-vuotiaasta Suomesta sekä Kristuspäivä Turussa. Siinä Uutiskauhan teemat perjantaina 8.12. Studiovieraana on opettaja, FM Rrahim Sahiti, joka kertoo näkemyksensä tulevaisuuden Suomesta ja millaisen haasteen edessä maamme on työllisyyden ja kotoutumisen saralla. Ohjelma esitetty 8.12.2017.


Vko 48

Libyan orjat nosti uuteen valoon EU:n pakolaispolitiikan. Studiovieraana Amnestyn tiedottaja Kaisa Väkiparta. Israelin huonot mediasuhteet on toinen aiheemme, vieraana Helsingin juutalaisen seurakunnan kunniapuheenjohtaja Gideon Bolotowsky. Kolmantena käsittelyssämme kansanedustaja Juhana Vartiaisen työttömyyspuheet ja viimeiseksi arkkipiispan vaalit. Vaaleista haastateltavina ovat Espoon piispa Tapio Luoma ja Turun entinen piispa Ilkka Kantola. Ohjelma esitetty 1.12.2017.


Vko 47

15-vuotiaita nuoria käsittelevän Pisa-tutkimuksen mukaan ongelmanratkaisutilanteissa ero sukupuolten välillä on Suomessa maailman suurin. Mistä tämä kertoo, sitä analysoi studiovieraamme, tutkija Mari-Pauliina Vainikainen Helsingin yliopistosta. Toisena aiheena on Saksan poliittisen kriisin heijastuminen Suomeen ja muihin euromaihin. Studiovieraana on ekonomisti Janne Ronkanen Handelsbankenista. Ohjelma esitetty 24.11.2017.

Näytä lisää

Ajankohtaista