Jaksot


Vko 41

Lapsiköyhyys on Suomen häpeäpilkku, toteaa Uutiskauhan studiovieras, kansanedustaja Maria Tolppanen (sdp). Toisena vieraana on ekonomisti Heikki Pursiainen, jonka mielestä vasemmisto on hukannut älyn ja oikeisto on kuohinnut itsensä. Hän ottaa kantaa myös presidentinvaaleihin. Pursiaisen mielestä ei ole mitään kansakunnan yhteistä tahtoa tai etua, jota joku yksi hieno mies voisi edustaa – ei edes ulkopolitiikassa. Toimittajana Heikki Kauhanen.


Vko 40

Maakuntavaalit ovat hukkaan heitettyä energiaa, muistuttaa Uutiskauhan studiovieras, Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri. Toisena studiovieraana on Miesten tasa-arvo ry:n varapuheenjohtaja Pasi Vuokko, joka kimpaantui OAJ:n Olli Luukkaiselle väitteistä, että poikien huono koulumenestys johtuu laiskuudesta. Ääneen pääsee myös Espanjan suurlähettilään suututtanut keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä, joka puolustaa kiivaasti Katalonian itsenäisyyttä. Ohjelma esitetty 6.10.2017.


Vko 39

Johannes Virolainen oli mainettaan parempi kansainvälinen poliitikko, väittää Uutiskauhan studiovieras, Verraton Virolainen -kirjan kirjoittanut Kati Katajisto. Toisena aiheena on franchising-yrittäjyys. Franchisingissa ketju luo raamit, mutta yrittäjä toteuttaa sen parhaaksi katsomallaan tavalla. Studiovieraana on toimitusjohtaja, yritysvalmentaja ja viestintäkonsultti Antti Isokangas. Puhumme myös Katalonian itsenäisyyspyrkimyksistä ja Sauli Niinistön kampanjakorteista. Ensimmäistä aihetta kommentoi vanhempi tutkija Teemu Tammikko, toista presidenttiehdokas Matti Vanhanen.

Näytä lisää

Ajankohtaista