Jaksot


Uutiskauha vk 52

Uutiskauha
Uutiskauhassa teemoina Kansalaispuolue ja kyberturvallisuus. Studiovieraina politiikan konkari Paavo Väyrynen sekä sotatieteiden tohtori ja kyberturvallisuuden asiantuntija Jarno Limnéll Aalto yliopistosta.


Uutiskauha vko 45.

Ajankohtaisohjelmat | Uutiskauha
Mihin suuntaan Donald Trump vie Yhdysvaltoja? Miten käy Suomen suhteille? Uutiskauhassa aihetta kommentoivat Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak ja Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursula. Studiossa Trumpia analysoi Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilen. Käymme myös kirkolliskokouksessa, jossa puhutaan kirkon tulevaisuusselonteosta sekä avioliittolaista. Toisena studiovieraana on Kelan tutkimusjohtaja Yrjö Mattila ja aiheena kansan kahtiajakautuminen.


Uutiskauha vko 44.

Uutiskauha | Kausi 1
Eurooppalainen kansalaisaloite äiti, isä ja lapset on saavuttanut yli puolet maakohtaisista minimikannatusmääristä. Suomi on kärkimaiden joukossa. Haastateltavana on aloitteen Suomen koordinaattori Sarah Rizzo. Kampanjaan ottaa kantaa myös Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo. Pohjanmaalla ollaan kiukkuisia turvapaikanhakijoiden aiheuttamista häiriöistä. Haastateltavina ovat Suomen Sisun aktiivijäsen Antti-Jussi Hirsimäki ja rikoskonstaapeli Piia Kattelus. Studiossa  tulehtunutta tilannetta kommentoi tutkija, sosiologi Karin Creutz Helsingin yliopistosta.