Jaksot


Vk 45

Neljä julkkista lähetti yhteensä 54 työhakemusta tekaistuilla romaninimillä. Kukaan hakija ei päässyt yhteenkään työhaastatteluun. Studiossa romanien syrjinnästä kertoo projektipäällikkö Mertsi Ärling. Toisena vieraana on verohallinnon ekonomisti Aki Savolainen, joka kertoo kuinka sekä rikkaat että köyhät ovat rikastuneet Suomessa. Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja päävalmentaja Ilkka Koppelomäki pohtii, miksi 400 000 suomalaista syö masennuslääkkeitä, vaikka meidän pitäisi olla maailman onnellisin kansa. Ohjelma esitetty 9.11.2018.


Vk 44

Lukio- ja ammattikouluikäiset ovat kiinnostuneita politiikasta oletettua enemmän. Studiossa aiheesta puhuu Allianssin osallisuusasiantuntija Virva Viljanen. Toisena vieraana on Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen, joka kertoo puolueensa teesit eduskuntavaaleissa. Haastateltavana myös everstiluutnantti Jyri Raitasalo, joka kertoo Naton suursotaharjoituksen merkityksestä Suomelle. Ohjelma esitetty 2.11.2018.


Vk 43

Uutis- ja ajankohtaisohjelma. Uutiskauha kauhoo uutisvirrasta viikon tärkeimmät uutiset ja ilmiöt! Toimittajana Heikki Kauhanen. Ohjelma esitetty 26.10.2018.

Näytä lisää

Ajankohtaista