TV-opas

00.00

Ei ohjelmaa

Ei ohjelmaa

07.00

Uutiset

Uutiset. (Vain kaapeli-tv).

07.05

Kaasujalka

Kausi 2, jakso 18. Kaasujalka matkusti Ivalon maisemiin ja tutustui talvirenkaiden testaamiseen. Esittelyssä Ford Fiesta ST. (Vain kaapeli-tv).

07.35

Suunnitellaan häät

Hääohjelmasarja. Tutustumme yhden julkisuuden henkilön häihin. Sarjassa annetaan konkreettisia ideoita niin isojen kuin pientenkin häiden suunnitteluun. (Vain kaapeli-tv).

08.05

AlfaStudio

Ajankohtaisia kysymyksiä. Polttopisteessä yhteiskunta, politiikka ja elämän eri alueet. (Vain kaapeli-tv).

09.00

Villi Kanada

Jakso 1/4. Dokumentissa tutustutaan Kanadan luonnon vaihteleviin ja monipuolisiin elinympäristöihin erityisesti siltä kannalta, miten ihminen on muovannut niitä historian saatossa.Vain kaapeli-tv

10.00

Flying Finns - Amerikan valloitus

Jakso 8. Joukko suomalaisia autoharrastajia päättää kunnostaa Plymouth VIP -auton vuosimallia 1967 ja lähteä sillä Jenkkeihin Drag Week-kisoihin. (Vain kaapeli-tv).

11.00

Jahtikuksa

Jahtikuksa on tv-sarja metsästyksestä. (Vain kaapeli-tv).

11.30

Dosentti

Viikoittainen ajankohtais- ja keskusteluohjelma, jota isännöi Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen yliopistolehtori, teologian tohtori ja mediapersoona Arto Luukkanen. (Vain kaapeli-tv).

12.00

Uutisia ja tiedotteita

Päivän uutiset ja sää sekä AlfaTV:n ohjelmatietoja.

17.55

Uutiset

Päivän uutiset.

18.00

Mongolian maastoajoseikkailu

Jakso 1/3. GS Trophyn ensimmäisenä päivänä osallistujat saavat tuntumaa Mongolian vaihteleviin maisemiin ajaessaan 470 km pääkaupungista Ulan Batorista Gobin autiomaahan.

18.30

Kaasujalka

Kausi 2, jakso 18. Kaasujalka matkusti Ivalon maisemiin ja tutustui talvirenkaiden testaamiseen. Esittelyssä Ford Fiesta ST.

19.00

Jahtikuksa

Jahtikuksa on tv-sarja metsästyksestä.

19.30

Uutiskauha

Uutis- ja ajankohtaisohjelma. Uutiskauha kauhoo uutisvirrasta viikon tärkeimmät uutiset ja ilmiöt! Toimittajana Heikki Kauhanen.

19.55

Uutiset

Päivän uutiset.

20.00

Haarla Olanto duo

Iro Haarla Kristiina Olanto -duokonsertti. Ohjelmistossa keskeistä on ekumeenisuus - halu edistää eri uskontokuntien kohtaamista ja erilaisuuden hyväksymistä.

21.00

Classic Motor Show

Ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneiden oma näyttely. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa. Osa 1.

21.30

Kuvia ja käännekohtia: Esa Nieminen

Esa Nieminen tuntee hitin syvimmän olemuksen. Ohjaaja Taavi Vartia utelee säveltäjä-laulaja-tuottajan elämän käännekohtia Pikku-Kanttorista Rekkamieheen ja BumtsiBum-pianistiksi.

22.30

Filminurkka

Filminurkka on AlfaTV:n viikoittainen elokuvien arvosteluohjelma, joka esittelee uusimmat ensi-iltaelokuvat sekä haastattelee kotimaisia kärkinäyttelijöitä ja ohjaajia.

22.45

Alpeilla - Behind the scenes

Alpeilla-ohjelma sukeltaa matkailun saloihin.

22.55

Uutiset

Päivän uutiset.

23.00

Pirren olkkarissa

Pirren Olkkarissa keskustellaan naisten kesken erilaisista aiheista, vaikeitakaan kaihtamatta. (Vain kaapeli-tv).

23.30

CBN News

Ei suomenkielistä tekstitystä. (Vain kaapeli-tv).