TV-opas

07.00

Ajatonta kauneutta - vanhojen autojen maailma

Dokumentti seuraa entisöijämestari Christian Nelliä, jonka tehtävä on herättää henkiin yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista ja harvinaisimmista kilpa-autoista: Mercedes SSK.

08.00

Laila ja Olavi Superfinaali

Koostelähetys Yleisestä sarjasta, Lohjan Päiväkummusta. Laila Kinnusen ja Olavi Virran musiikista kilpaillaan vuosittain neljän nais- ja mieskilpailijan kesken laulaja ja laulajatar tittelistä.

09.00

Finnish Crosskart Challenge

Uusi moottoriurheilusarja Finnish Crosskart Challenge alkaa! Crosskartit ovat todellinen väriläiskä suomalaisessa autourheilussa.

09.30

Supon varjossa Afrikan auringossa

Dokumentti kantasuomalaisesta miehestä, joka rakensi Ugandaan moskeijan. Tämä mies joutui Supon seuraamaksi. Dokumentti kertoo Heikki Kauhasen matkasta islamiin ja sieltä kristinuskoon.

10.00

EL Karaokemestari 2017 Finaali

Vuoden 2017 kilpailu huipentuu valtakunnalliseen finaaliin!

11.30

Kaukaiset tuulet

Dokumentti suomalaisesta miehestä, joka siirtää purjehtien toisten omistamia purjeveneitä ympäri maailmaa.

12.00

MainosTV / Info

AlfaTV:n mainosTV sekä info.

18.00

Kuvia ja käännekohtia

Hän on mies, joka on julistautunut Junttidiskon Kuninkaaksi. Ilkka Juhani Sysimetsä, eli Frederik, tunnetaan myös nimellä Reetu. Mitä kaikkea kätkeytyykään elämänpyörteisiin?

19.00

Dosentti

USA puhuttaa. Vieraana Pohjois-Amerikan tutkimuksen yliopistolehtori Rani-Henrik Andersson. Kaadetaanko USA:ssa patsaita vai haastetaanko presidentti oikeuteen? (U)

19.30

Kamera käy

Hyvän tuulen viihdeohjelma katsojilta katsojille! Ohjaaja Taavi Vartia ja näyttelijä Jenni Banerjee luotsaavat katsojat viihteen tekemisen maailmaan ja uudet tulokkaat valokeiloihin.

20.00

Isäntänä Tapani Ruokanen

Jari Sinkkonen - lastenpsykiatri puhuu poikien puolesta ja valitsee vuoden kristillisen kirjan.

20.45

Filminurkka

Filminurkka on AlfaTV:n viikoittainen elokuvien arvosteluohjelma, joka esittelee uusimmat ensi-iltaelokuvat, haastattelee kotimaisia kärkinäyttelijöitä ja ohjaajia.

21.00

IllanVirkut

IllanVirkut -ohjelmassa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä. Esitä kysymyksesi suorassa lähetykesssä illan asiantuntijalle.

23.00

Koukussa adrenaliiniin

Steve Fisherin unelma on meloa Kongon Inga-putouksissa. Joukko hurjapäitä uhmaa kuolettavia vesiä.

23.30

Jerusalemin uutislinja

Ajankohtaisia uutisia Lähi-idästä.

00.00

Ei ohjelmaa

Ei ohjelmaa