Alberto Claramunt AlfaTV:n sisältöjohtajaksi

15.9.2021

AlfaTV:n uutistoiminnan vahvistaminen jatkuu, kun joukkueeseen liittyy Alberto Claramunt.

Claramunt tulee johtamaan AlfaTV:n verkkosisältöä, sen uutistoimintaa ja mahdollisia yhteistyösisältöjä. Hän osallistuu myös yhtiön kehittämiseen ja raportoi vastaava päätoimittaja Hannu Haukalle.

– Alberton vahva kokemus yhteiskunnallisesta verkkojournalismista ja uutistyöstä sekä sen johtamisesta on meille erinomainen lisä. AlfaTV näkyy verkossa ja tv-kanavalla. Haluamme olla uskottavasti mukana uutistoiminnassa. Rakennustyö on käynnissä, vastaava päätoimittaja Hannu Haukka sanoo.

– AlfaTV kiinnostaa, ja sillä on nykyaikaisen median alustat käsissään. Minulle on annettu poikkeuksellinen mahdollisuus osallistua uuden rakentamiseen. Yrittäjyys ja huolenpito ovat arvoja, jotka mielelläni jaan. Niille on hyvä rakentaa uskottavaa, poliittisesti riippumatonta uutistoimintaa, joka kiinnostaa kansalaisia koko Suomessa, sanoo Alberto Claramunt.

Alberto Claramunt (48) on toiminut aiemmin Verkkouutisten ja Nykypäivän päätoimittajana, toimituspäällikkönä ja uutispäällikkönä. Lisäksi hän on toiminut Kauppalehdessä taloustoimittajana ja politiikan toimittajana Aamulehden sekä Kalevan Helsingin toimituksissa. Koulutukseltaan Claramunt on yhteiskuntatieteiden maisteri.

 

Lisätietoja

Alberto Claramunt, puh. 050 535 5221
Hannu Haukka puh. 0500 481 520