Alisa on LÄMÄRI-ohjelman uusi juontaja Sain unelmieni tv-työn!

 

AlfaTV:llä pyörivää jääkiekon erikoisohjelma LÄMÄRIÄ juontaa jatkossa Alisa Ranta-aho.
33-vuotiaalla Alisalla on kokemusta paristakin eri tosi-tv-ohjelmasta. Hän opiskelee parhaillaan näyttelemistä.

Juontaminen ei jännitä minua ja osaan olla kameran edessä luontevasti. Olen juontanut jo 18-vuotiaana mallitoimiston tapahtumissa, kauppakeskuksissa ja yökerhoissa.

Helsinkiläinen Alisa kuvailee uutta pestiään unelman täyttymiseksi. Kysyttäessä esikuvaa hyvästä tv-juontajasta Alisa mainitsee Jaana Pelkosen ja Maria Guzeninan.

Lätkä on tuttua minulle lähinnä mieheni kautta, mutta tottakai jännitän itsekin aina Leijonien pelejä. Huudan vähintäänkin yhtä lujaa kuin miehet!

LÄMÄRI on uusi, raikas ja kokonaisvaltainen jääkiekon makasiiniohjelma, joka tutustuu suomalaisen jääkiekon ajankohtaisiin ilmiöihin, puheenaiheisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilöihin. Ääneen pääsevät ruohonjuuritason intohimoiset taustahenkilöt, seurajohtamisen ammattilaiset, aikansa kovimmat leijonalegendat ja tämän päivän tähtipelaajat.  LÄMÄRI tutustuu myös pelin kehittäjiin, eli valmentajiin. Ohjelmassa tavataan entisiä ja nykyisiä suomalaisia jääkiekkovalmentajia, jotka avaavat ajatusmaailmaansa, valmennusmetodejaan ja analysoivat pelin taktisia nyansseja.

Jokaiselle jääkiekon ystävälle tarkoitettu LÄMÄRI alkaa ke 12.2. klo 19.30 AlfaTV:llä. Ohjelman tuottaa Mistake Media Oy.

Lisätiedot:

Mauri Nurmi

tuottaja

+358 40 733 1400

mauri.nurmi@mistakemedia.com

 

Katkomainonta:

Jerry Leppilampi

jerry.leppilampi@alfatv.fi

p. 041 545 5555