Grillimestarit Ripe & Teresa mittelevät maukkaimpien grilliherkkujen valmistamisesta

Kaksi tv:stä tuttua kokkia mittelevät maukkaimpien grilliherkkujen valmistamisesta! Risto Mikkolalla ja Teresa Välimäellä on tunti aikaa ja käytettävissään raaka-aineet, joita he eivät tiedä etukäteen.


Jaksoissa on luvassa kesäisiä herkkuja.


Kausi 1. 1/10. Kokit kilpasilla! Teresa Välimäki ja Risto Mikkola mittelevät maukkaimpien grilliherkkujen valmistamisesta raaka-aineista, joita he eivät tiedä etukäteen.


Kausi 1. 2/10. Grillaus kuuluu monen juhannukseen viettoon, niin myös Teresan ja Ripen. Keskikesän juhlan kunniaksi laitetaan tarjolle tavallista parempaa.


Kausi 1. 3/10. Pizzauunit ovat kasvattaneet suosiotaan. Tänään grillimestarit ottavat mittaa toisistaan pizzan paistamisen jalossa taidossa.


Kausi 1. 4/10. Teresa Välimäki ja Risto Mikkola pääsevät grillaamaan ulkotulen loimussa. Mitäköhän grillitonttu on keksinyt raaka-aineiksi?


Kausi 1. 5/10. Mikä on kesäinen, herkullinen ja tuoksuu taivaalliselta? Tietenkin grillimestareiden grilliherkut! Kokkien grillikisa jatkuu.


Kausi 1. 6/10. Jälleen olisi mysteeriraaka-aineet katettuna – mutta vain tunti aikaa! Teresa Välimäki ja Risto Mikkola kisailevat maukkaimmista grilliherkuista.


Kausi 1. 7/10. Teresa Välimäki ja Risto Mikkola saavat tällä kertaa mereneläviä raaka-aineiksi maukkaimpien grilliherkkujen mittelössä.


Kausi 1. 8/10. Ripe ja Teresa eivät ole ehättäneet kesäkeittiötä pidemmälle, mutta pääsevät kuitenkin retkeilyn makuun valmistamalla ruokaa matkagrillillä.


Kausi 1. 9/10. Grilliruuan tuoksu kuuluu kesään! Lisämausteena toimii Teresa Välimäen ja Risto Mikkolan välinen kisailu maukkaimpien grilliherkkujen mittelössä.


Kausi 1. 10/10. Kesän mittaan on grillattu yllättävistäkin raaka-aineista. Teresa Välimäen ja Risto Mikkolan kesäkeittiössä valmistaudutaan kauden viimeiseen koitokseen.


Ohjelman reseptit löytyvät jaksojen esityksen jälkeen linkistä:

Reseptit