Isäntänä Tapani Ruokanen -ohjelmassa vieraina puoluejohtajat

Tapani Ruokanen keskustelee ajankohtaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä, kulttuurista, taloudesta, politiikasta ja kansainvälisistä aiheista. Hän käy läpi myös uutuuskirjoja ja keskustelee niiden tekijöiden kanssa. Ohjelmat ovat rauhallisia, vajaan tunnin mittaisia henkilökohtaisia keskusteluja yhden vieraan kanssa kahden kesken.

Tiistaisin klo 22.00-22.55

Vieraat:

12.3. Petteri Orpo

Petteri Orpo on kokoomuksen puheenjohtajana vahvistanut puolueensa kannatusta, vaikka hallitusyhteistyö kuluttaa. Millainen Suomi ja Eurooppa siintää suuren puolueen tulevaisuudessa?

19.3. Anna-Maja Henriksson

Anna-Maja Henrikssonin johtama Suomen ruotsalainen kansanpuolue on ollut pitkästä aikaa oppositiossa. Miten puheenjohtaja aikoo nostaa puolueensa jälleen päätöksentekijäksi?

26.3. Sampo Terho

Sampo Terhon tehtävä sinisten puheenjohtajana on epäkiitollinen alhaisten gallup-lukujen varjossa. Puolue asettaa kuitenkin toivonsa näihin vaaleihin — millä tavoitteilla ja teemoilla?

2.4. Juha Sipilä

Juha Sipilä aloitti vauhdikkaasti pääministerinä neljä vuotta sitten. Suomi on noussut lamasta ja työllisyys on vahvistunut —  miten tästä eteenpäin?