Kevään 2022 uutta ohjelmistoa


Lavalla-sarja

(alkaa la 8.1. klo 21.00, 10 jaksoa, kesto 90 min)

AlfaTV tuo pitkin vuotta katsojille upeita konsertteja. Lavalla 2022 –sarjassa on 10 uutta osaa.

(Pidätämme oikeuden muutoksiin)

1. Joel Hallikainen, 60-vuotisjuhlakonsertti

2. Mikko Alatalo, 70-vuotisjuhlakonsertti

Esiintyjät: Mariska, Pauli Hanhiniemi, Anna Hanski, Diandra, Heikki Salo ja Sani

3. Aikansa idolit

Esiintyjät: Pirkko Mannola, Kai Lind, Danny ja Lasse Liemola

4. Talviharmonikka

Esiintyjät: Guardia Nueva, Arja Koriseva, Teemu Roivainen, Jenny Storbacka ja Jarkko Ahola

5. Kari Tapion muistokonsertti

Esiintyjät: Henry Friman ja Jani Jalkanen

6. Ile Vainio, 60-vuotisjuhlakonsertti

Esiintyjät: Mariska, Neumann, Eija Kantola, Jani Jalkanen ja Mikko Alatalo

7. Laila ja Olavi konsertti

Esiintyjät: Tarja Ylitalo, Arja Havakka, Mikko Alatalo, J.Eskelinen, Saska Helmikallio, Kalle Jussila ja Juha Mäkinen

8. Kuninkaallisten konsertti – Tango yhdistää

Susanna Heikki, Risto Nevala, Maria Tyyster, Mikko Kilkkinen, Johanna Debreczeni, Teijo Lindström, Hanna Talikainen, Jarno Kokko, Jouni Keronen, Erkki Räsänen, Eija Kantola, Jaska Mäkynen ja Kari Hirvonen + viimeisessä kappaleessa kaikki kolmessa tangokonsertissa esiintyvät artistit laulavat yhdessä.

9. Kuninkaallisten konsertti – Tangon tiellä

Tomi Markkola, Aino Niemi, Saska Helmikallio, Arja Sipola, Mira Sunnari, Matti Korkiala, Aki Samuli, Kauko Simonen, Amadeus Lundberg Arja Koriseva, Marko Maunuksela, Kaija Pohjola ja Antti Raiski + viimeisessä kappaleessa kaikki kolmessa tangokonsertissa esiintyvät artistit laulavat yhdessä.

10. Kuninkaallisten konsertti – Tango taipuu

Teuvo Oinas, Pirita Niemenmaa, Petri Hervanto, Kyösti Mäkimattila, Jaana Lammi, Jari Sillanpää, Tiina Räsänen, Marita Taavitsainen, Mervi Koponen, Tommi Soidinmäki, Saija Tuupanen ja Jenna Bågeberg + viimeisessä kappaleessa kaikki kolmessa tangokonsertissa esiintyvät artistit laulavat yhdessä.


A Century on Film

(tiistaisin 28.12.–1.2. klo 21.00, 6 jaksoa, kesto 60 min)

Kiehtovassa sarjassa käydään läpi myrskyisän 1900-luvun historiaa harvinaisten arkistokuvanauhojen kautta. Saamme nähdä, miltä asiat todella näyttivät ja miten tuolloin eläneet ihmiset ne kokivat.


Kaasujalka, kausi 9

(alkaa keskiviikkona 5.1. klo 19.00, 10 jaksoa, kesto 30 min)

Kaasujalka-sarjassa keskustellaan autoiluun ja liikenteeseen liittyvistä asioista ja päästään kurkkaamaan tunnettujen suomalaisten autoihin ja autoharrastukseen liittyviin tarinoihin.

Katso aiempia jaksoja


Harrasterallisarja 2022

(lauantaisin klo 18.00, 7 jaksoa, kesto 60 min)

Kaudella 2021 AlfaTV:n ohjelmistoon siirtynyt Harrasterallisarja oli katsojaluvuiltaan menestys. Kauden kuusi osakilpailua esitettiin kanavalla tunnin koostelähetyksenä, joilla tavoitettiin yhteensä yli miljoona katsojaa. BV-Teamin tuottamien lähetysten parissa viihtyi mittausten mukaan kaikkiaan 1 195 300 katsojaa. Tunnin mittaiset koosteet vuoden 2022 kilpailuista esitetään lauantaisin klo 18.00.

Lähetykset: la 15.1./ la 5.2./ (la 12.2.)/ la 26.2./ la 28.5./ la 16.7. /la 3.9.

Katso aiemmat kilpailut


Kuvia ja käännekohtia, 6. kausi

(alkaa la 20.1. klo 21.00, 14 jaksoa, kesto 60 min)

 

Kuvia ja käännekohtia -ohjelmasarjan kuudennella tuotantokaudella elokuvien ja teattereiden näyttelijät ovat avoimena Taavi Vartian haastatteluissa. Kulttuuritaivaan kestotähdet kertovat elämänsä käännekohdista, joista kaikki eivät ole vielä kuulleetkaan.

Vieraat tulevalla kaudella ovat Turkka Mastomäki, Anu Sinisalo, Jukka-Pekka Palo, Ville Myllyrinne, Sinikka Sokka, Heidi Herala, Eija Vilpas, Ismo Apell, Kristiina Halkola, Nicke Lignell, Sanna Saarijärvi, Santeri Kinnunen, Niina Nurminen ja Sanna Stellan.

Katso aiempia jaksoja


Maalaislääkäri Kiminkinen, 2. kausi

(alkaa maanantaina 31.1. klo 21.00, 10 jaksoa, kesto 60 min)

Toisen tuotantokauden Maalaislääkäri Kiminkinen -sarjassa käsitellään keskeisiä kansansairauksia. Ohjelman teossa ovat mukana Kiminkisen lääkärivastaanoton todelliset potilaat.

Katso aiempia jaksoa


Sanna Ukkola Live

(kevätkausi alkaa maanantaina 3.1. klo 19.30, 29 jaksoa, kesto 45 min)

Sanna Ukkola Live on maanantaisin ja keskiviikkoisen lähetettävä suora keskusteluohjelma, jossa haastatellaan Suomen eturivin huippupoliitikkoja, päättäjiä ja kiinnostavimpia asiantuntijoita.

Katso aiempia jaksoja


Lisää rahaa! – Hjallis

(kevätkausi alkaa torstaina 6.1. klo 19.30, 29 jaksoa, kesto 45 min)

Hjalliksen suorana lähetettävä talk show käsittelee ajankohtaisia aiheita, taloutta ja rahaa ruohonjuuritasolla. Sen teemoja ovat muun muassa yrittäjyys, sijoittaminen ja valtiontalous.

Katso aiempia jaksoja


Viikon Parkkonen

(kevätkausi alkaa perjantaina 7.1. klo 19.30, 29 jaksoa, kesto 45 min)

Ohjelmassa käydään läpi kuluneen viikon yhteiskunnallisia ja poliittisia tapahtumia. Toimittajana Tommi Parkkonen. Vieraina keskustelemassa ovat poliitikot ja politiikantoimittajat.

Katso aiempia jaksoja


Boxing Night

(lauantaina 5.2. klo 19.00, kesto 120 min)

Vantaa Boxing Night 2022 –tapahtuma lähetetään suorana AlfaTV:llä. Ohjelmassa on näillä näkymin ainakin 7 ottelua. Pro Boxing Team Finland marssittaa oman ”tykistönsä” Myyrmäen Urheilutalon kehään. Samuli ”Lalonde” Kärkkäinen (14-1, 7 KO) iskee pääottelussa 8-eräiseksi suunnitellun kamppailun, jolla 30-vuotias järvenpääläinen tavoittelee nousua alemman raskassarjan (90,7kg) EU-haastajalistalle. Samuli Kärkkäisen lisäksi kehässä nähdään muun muassa Janne Rantasen ja Mathias Eklundin välinen uusintaottelu sekä kotikehäläisinä ainakin Mika Mielonen, Dmytro Tretyak ja Amin Nuri. Illan muista kotikehäläisistä ja vastustajista Pro Boxing Team Finland tiedottaa joulukuun aikana.


Kansan teevee

(alkaa perjantaina 18.2. klo 18.00, kesto 60 min)

Juha Veli Jokisen luotsaama kansaa lähelle menevä ohjelma, jossa aiheina ovat ihmisiä puhuttavat asiat. Lähetyksen aikana käydään kysymässä, mikä kadunmiestä risoo. Studioon otetaan vastaan katsojien puheluja, videoita ja tekstiviestejä.


Snowcross Super League

(alkaa lauantaina 19.2, 26.3, 30.4. klo 18.00, 3 jaksoa, kesto 60 min)

Snowcross Super League on uusi Pohjoismainen Snowcross-sarja. Super Leaguen ensimmäisellä kaudella ajetaan kaksi osakilpailua ja finaali. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan Bodenissa, Ruotsissa, toinen Oulussa. Finaali ajetaan Jämsässä Himoksella.

Snowcross SM 2020


Paratiisi takapihalla, kausi 3

(alkaa tiistaina 8.3. klo 18.30, 8 jaksoa, kesto 30 min)

Paratiisi takapihalla -ohjelmasarjan takana ovat kokeneet puutarha-alan ammattilaiset, puutarhatoimittaja Paula Ritanen-Närhi ja puutarhaneuvos Seppo Närhi. Hortonomipariskunnan oma kaupunkipiha tulee tutuksi, mutta jokaisessa jaksossa poiketaan myös toisiin puutarhoihin.

Katso aiempia jaksoja


Jukka Laaksonen Show, 2. kausi

(alkaa perjantaina 11.3. klo 21.00, 12 jaksoa, kesto 60 min)

Ohjelma on amerikkalaistyylinen rento ja koukuttava viihdeohjelma, jota on helppo katsoa. Koomikko ja imitaattori Jukka Laaksonen jutustelee vieraiden kanssa rennossa talk showssa. Tunnelmaa studiossa ylläpitää pianisti Mikael Konttinen. Tuotanto toteutetaan yhteistyössä Ten Years Production Oy:n kanssa.

Katso aiempia jaksoja


Tanssi kanssain, 7. kausi

(alkaa to 2.3. klo 21.00, 12 jaksoa, kesto 60 min)

Suosittu Tanssi kanssain TV-tanssit jatkaa seitsemännelle tuotantokaudelle. Ohjelma tuo suomalaisten olohuoneisiin lavatanssien tunnelmaa, hyvää musiikkia ja parhaita tanssi- ja iskelmämusiikin tähtiä.

Katso aiempia jaksoja


Dokumentit

(alkaa tiistaina 8.2. klo 21.00, 10 jaksoa, kesto 60 min)

Greg MacGillivray on ollut ensimmäinen dokumenttielokuvien tekijä, joka on ansainnut miljardi dollaria maailmanlaajuisesta lipunmyynnistä. Vain noin 100 elokuvantekijää on saavuttanut tämän tason menestystä. Hänen dokumenttielokuvansa ovat inspiroineet miljoonia katsojia löytämään planeettamme kauneuden. AlfaTV esittää kymmenen upeaa dokumenttielokuvaa kevään 2022 aikana.

MacGillivray Freeman Films

  1. Coral Reef Adventure (narraattori: Liam Neeson)
  2. Greece (narraattori: Nia Vardalos)
  3. Arabia (narraattori: Helen Mirren)
  4. Journey into Amazing Caves (narraattori: Liam Neeson)
  5. National Parks Adventure (narraattori: Robert Redford)
  6. The Search for Life in Space (narraattori: Malcolm McDowell)
  7. Humpback Whales (narraattori: Ewan McGregor)
  8. The Living Sea (narraattori: Meryl Streep)
  9. Mystery of the Nile (narraattori: Pasquale Scaturro)
  10. Dolphins (narraattori: Pierce Brosnan)