Kiken kanssa kesäkuntoon helmikuusta alkaen

Istuvan kansanedustajan ja vuonna 1981 naisten kehonrakennuksen Ms Olympia -tittelin voittaneen Kike (Ritva) Elomaan jumppaohjelma Kiken kanssa kuntoon alkaa helmikuussa AlfaTV:llä. Upea Kike on edelleen 65-vuotiaana hyvässä kunnossa ja liikunnalla on siinä tärkeä osansa. Uudessa televisiosarjassaan Kike kertoo omat kuntoiluun ja ruokailuun liittyvät rutiininsa ja neuvoo vannoutuneelle sohvaperunalle toimivat askelmerkit kohti parempaa vireystilaa ja ruumiinkuntoa. Katsoja pääsee liikkumisen alkuun helppojen liikesarjojen ja Kiken positiivisen kannustuksen avulla. Tarkoitus on lähestyä liikkumista ilon kautta ja matalalla kynnyksellä.

Avausjakso nähdään 6.2. klo 20.00. Sarja sisältää 10 jaksoa. Joka jakso alkaa alkulämmittelyllä, josta jatketaan jumppaamaan lihasryhmiä vuorollaan. Ohjelma on puolen tunnin mittainen ja jumppaosuus kestää yhteensä noin 20 minuuttia. Kike näyttää sarjan helppoja liikkeitä, joiden vaativuutta voidaan lisätä käyttämällä kevyitä käsipainoja. Lopuksi hän neuvoo kädestä pitäen, miten kannattaa syödä pysyäkseen kunnossa. Tärkeintä on huolehtia monipuolisuudesta ja riittävästä kuidun saannista. Kike vinkkaa, kuinka ravitsemustaan voi pienin keinoin parantaa ja viedä terveellisempään suuntaan. Kehonrakennusuransa jälkeen hän on välttänyt kaikkia dieettejä ja toteaa, että maalaisjärjellä selviää pitkälle ja perunaakin saa syödä.

Jaksojen ensiesitys on torstaisin klo 20.00 ja uusinta nähdään lauantaina klo 20.30. Tämän lisäksi uusinnat nähdään kaapeliverkossa perjantaisin klo 9.00 ja maanantaina klo 9.30.

Katso tästä jakso 1