Matkalla Miss Suomeksi -ohjelmasarjan juontaa Jutta Kyllönen

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa ja lehdistön suosikki Jutta Kyllönen nähdään maaliskuussa AlfaTV-kanavalla alkavan Matkalla Miss Suomeksi -ohjelman juontajana. Keskiviikkona 18.3. kello 21.00 alkavassa sarjassa on 10 jaksoa. Ohjelman uusinnat nähdään perjantaisin klo 18.30 ja lauantaisin klo 22.00.
Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola pitää Juttaa loistavana valintana sarjan juontajaksi.

”Minulla on ollut ilo kohdata joka vuosi kauniisti itsevarmoja ja lahjakkaita nuoria naisia, joille haluan tarjota upeita työmahdollisuuksia. Jutan nimi nousi heti esille, kun pohdimme sopivaa juontajaa sarjalle. Hän osoitti jo kilpailun aikana vahvaa tahtoa television juontotehtäviin. Hän on hyvä valinta siinäkin mielessä, että hän tietää hiljattain missikilpailuun osallistuneena, mitä kulissien takana tapahtuu”, Sunneva sanoo.

Oulussa asuva Jutta Kyllönen on innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

”Juontopesti on unelmien täyttymys. Odotan, että pääsen haastamaan itseäni uudessa työtehtävässä ja tutustumaan uusiin missifinalisteihin. Ensimmäinen tulikokeeni on jo tässä kuussa, kun kuvaamme sarjan ensimmäisen jakson kilpailun casting-tilaisuudesta”, Jutta Kyllönen kertoo.

Miss Suomi 2020 -kilpailuun haku on nyt auki. Kuvahaun perusteella tuomaristo valitsee noin 50 ehdokasta, jotka kutsutaan kilpailun casting-tilaisuuteen. Haku päättyy 13.1.2020. Haku on auki osoitteessa www.misssuomi.fi. Semifinalistit julkistetaan medialle helmikuun alussa ja finaaligaala nähdään suorana lähetyksenä AlfaTV-kanavalla 22.5.2020.

 

Lisätiedot ja Jutan haastattelupyynnöt:

Sunneva Kantola
Finnartist Oy / Miss Finland 
+358 50 5878759