Miss Suomi -kilpailu siirtyy syksyyn koronaepidemian takia – myös televisiosarjan kuvaukset keskeytyvät!

Finnartist Oy on päättänyt siirtää Miss Suomi -kilpailun järjestämisen syksyyn koronavirusepidemian takia. Myös kymmenosaisen Matkalla Miss Suomeksi -sarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään kevään osalta. Sarjaa ehdittiin kuvata viisi jaksoa, jotka esitetään sovitusti AlfaTV-kanavalla kevään aikana. Sarjan kuvaukset jatkuvat, kun epidemia on ohi ja loput sarjan jaksoista esitetään syksyllä AlfaTV-kanavalla. Miss Suomi -kiertueen ja -finaalin ajankohta tiedotetaan myöhemmin.

Tänään keskiviikkona 25.3. klo 21.00 AlfaTV-kanavalla nähdään Matkalla Miss Suomeksi -sarjan toinen jakso, jossa valmistaudutaan semifinalistien julkistamistilaisuuteen. Kilpailijoita ovat valmentamassa Riitta Väisänen ja Saija Palin, jotka antavat omat vinkkinsä median kanssa työskentelemiseen ja avautuvat suhteestaan mediaan. Vuoden 1999 Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi sijoittunut Saija sai missikiertueen aikana otsikoita, jotka hän koki loukkaavina.

Kärsin missivuotenani siitä, että kaikki pitivät minua liian laihana. Silloin oli isot otsikot, joiden mukaan kärsisin anoreksiasta. Se oli minulle todella tuskaista, että lehdistö teki minulle niin, Saija kertoo.

Riitta Väisänen puolestaan avautuu ex-kumppaninsa Pertti ”Spede” Pasasen suhteesta julkisuuteen.

Spede vihasi julkisuutta ja sitä, mitä toimittajat tekevät. Hän suuttui minulle, jos jäin juttelemaan toimittajien kanssa. Pikkuhiljaa hänkin tajusi, että on hyvä antaa välillä töihin liittyviä juttuja, Riitta kertoo ohjelmassa.

Illan jaksossa selviää myös, että Porvoosta kotoisin oleva semifinalisti Vivian Virkki on saanut ensikosketuksen julkisuuteen poikaystävänsä kanssa. Hän elää parisuhteessa vuoden 2013 Idols-kilpailussa toiseksi sijoittuneen Joseph Miettisen kanssa. Lappeenrannasta kotoisin oleva Eerika Myllys kokee puolestaan romahtamisen vain hetkeä ennen pressitilaisuuden alkamista.

Linkki jaksoihin 1 ja 2

Kuvia median käyttöön