Miss Suomi -kilpailu tekee paluun televisioon

 

 

Viime vuosi oli 1980-luvun alun jälkeen ensimmäinen kerta, kun kilpailun finaalia ei esitetty televisiossa. Nyt arvostettu ja perinteikäs kauneuskilpailu tekee paluun, kun se näytetään AlfaTV-kanavalla. Miss Suomi 2019 finaalin suora lähetys nähdään lauantaina 28.9. klo 19.00-20.00. Kilpailun juontavat Lola Odusoga, Miss Suomi vuodelta 1996 ja Michaela Söderholm, Miss Suomi 2017.

Missikisat sopii kanavallemme ja sen kohdeyleisölle hyvin, joka muistaa sellaiset iki-ihanat missit, kuten Anne Pohtamo, Pirkko Mannola ja Riitta Väisänen. Koemme kunnia-asiaksi pitää yllä kotimaista kilpailuperinnettä, sanoo kanavan operatiivinen johtaja Jarmo Kalliola.

AlfaTV:lla on osaamista ja kokemusta suurten tapahtumien televisioinnista suorana. Kuluneen kesän Tangomarkkinoilta lähetettiin suoria ohjelmia yli kymmenen tuntia. Kotimaiset musiikki- ja laulukilpailut, kuten Tangomarkkinat, Kultainen ja hopeinen harmonikka sekä Laila ja Olavi -laulukilpailu ovat olleet katsotuimpia ohjelmiamme. Kotimainen kauneuskilpailu sopii joukkoon oikein hyvin. Haluamme tarjota uudenlaisen katsojaelämyksen AlfaTV:n katsojille ja tietenkin kaikille missifaneille.