Nimekkäitä vieraita lauantain ohjelmissa

lauantaina 4.4.2020 klo 16-18.

Kolmas elämä-ohjelman maapalloinen teema on VANHA MAAILMA. Vieraina ovat varhaiskasvatusopettaja Hani Hassan, neuvotteleva virkamies Sarita Friman, Gerontologian tutkimuskeskuksen johtaja Kirsi Lumme-Sandt ja Tampereen yliopiston dosentti Ari-Veikko Anttiroiko.

Juha Kakkurin taiteilijavieraana on Meiju Suvas ja Veli-Antti Savolaisen kohtaama kunniavieras on Ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka.

Hyvän päivän tämän viikon 3/8 vieraat ovat koulutusaihiossa toimitusjohtaja Arto Tenhunen Soprano Oyj ja yhteisöaktivisti, somevaikuttaja Pauliina Seppälä, Yhteismaa & Nappinaapuri.

MuuSuomen matka jatkuu; vieraina Konnevedellä on seutusielu, osuuspankin johtajalegenda Ari Heikkillä ja studiossa pieniä kuntia puolustaa Kunnallisalan Kehittämissäätiön asiamies Antti Mykkänen.

InnoSuomella on aiheena naiskeksijät, joita tapaamme Reidar Waseniuksen johdolla mm. Ilona Mooney, Maija Itkonen ja Sole Molander. Pitchaajana Heidi Kumpumäki. Studiovieras on naiskeksijöiden puheenjohtaja Eija Pessinen