Hyvän mielen lemmikkiohjelma TassuTV

TassuTV esittelee harrastuksien lisäksi ammatteja, joissa koirien aisteja käytetään hyödyksi erilaisissa tehtävissä. Ohjelmasarjassa tutustutaan lähemmin myös koirankouluttajiin ja näiden koulutusmetodeihin. Ohjelmassa vierailee myös kaikille tuttuja suomalaisia koirineen. Ensimmäisessä jaksossa vieraili taikuri ja mentalisti Noora Karma ja koiransa Lumin kanssa. Toisessa jaksossa 14.9. julkkisvieraana on Susanna Ingerttilä (ent. Sievinen) ja koiransa Lucky ja Daisy.

Meneillään on kilpailu Suomen suosituimman koiran tai kissan, Mr & Miss Tassu 2019 -tittelistä. Mr & Miss Tassu 2019 kilpailuun voivat osallistua kaikki koiran tai kissan omistajat lemmikkiensä kanssa lähettämällä videon tassutv.comiin. Voittajan ratkaisevat katselijat äänestämällä suosikkiaan. Kymmenen eniten ääniä saanutta lemmikkiä pääsee omistajineen TassuTV:n finaalilähetyksiin, jossa lopullinen voittaja selviää.

Tulevien jaksojen vieraat:

Jakso 3: Vieraana on näyttelijä Christian Sandström ja hänen koiransa Freddo. Ohjelman juontaa Danita Westphal ja Calle-koira. Ensiesitys la 21.9. klo 18.30.

Jakso 4: Jaksossa käydään tutustumassa radiotoimittaja ja BB-voittaja Niko Nousiaiseen ja hänen koiransa Papuun. Ohjelman juontaa Danita Westphal ja Calle-koira. Ensiesitys la 28.9. klo 18.30.

Jakso 5: Vieraana on ex-Salkkaritähti Susanna Indren ja hänen koiransa Romeo. Jaksossa tutustutaan mm. syöpähajukoiriin. Ohjelman juontaa Danita Westphal ja Calle-koira. Ensiesitys la 5.10. klo 18.30.

Jakso 6: Vieraana on Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm ja hänen koiransa Sanni. Ilkka Hautala käy koirien kauneuskilpailussa. Ohjelman juontaa Danita Westphal ja Calle-koira. Ensiesitys la 12.10. klo 18.30.

Jakso 7: Vieraana on edesmenneen mäkikotka Matti Nykäsen luottotoimittaja ja ystävä, kirjailija ja muusikko Kai Merilä, sekä hänen koiransa Seiska ja Spede. Ohjelmassa tutustutaan myös palvelus- ja hyötykoiriin, sekä näiden kasvattajiin ympäri Suomen. Ensiesitys la 19.10. klo 18.30.

Seuraavissa jaksoissa ovat vieraina mm. Oskari Katajisto ja hänen puolisonsa Sanna Vaahti ja heidän uusi koirahoitolansa, huippuaituri Annimari Korte ja hänen koiransa Maya ja Raad, juontaja, jumppaohjaaja Mari Sainio (ent. Kakko)  ja hänen koiransa Pate, seurapiirikaunotar, Kaarina K. Boutiquen muotiasiantuntija Klara Kivilahti ja hänen mäyräkoiransa Cara sekä Satu Taiveaho ja Rasmus-koira.