TerveysSummit kehittyy ja laajenee tv-sarjaksi 1.4. klo 19.00 alkaen

 

Verkossa tänä vuonna neljättä kertaa järjestetty TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma, jonka asiantuntijakeskusteluihin pohjautuvia videosisältöjä on katseltu viime vuosien aikana yhteensä jo yli 5 miljoonaa kertaa. Uuden TerveysSummit -televisiosarjan pääteema on vastuun ottaminen omasta terveydestä ja hyvinvoinnista ja ennakoiva suhtautuminen oman hyvinvoinnin ja terveyden vahvistamiseen.

Sarjan juontaa omat terveystaistelunsa läpikäynyt ja tiensä terveyteen löytänyt tv-ammattilainen Karita Aaltonen. Karita haastaa maamme huippuasiantuntijat antamaan katsojille ajatuksia ja ohjeita parempaan arkeen ja juhlaan. Yhdessä he hakevat vastauksia kysymyksiin ”miksi olemme muita eurooppalaisia sairaampia” ja ”miksi syömme muita enemmän lääkkeitä”. Lisäksi katsojille annetaan keinoja ja esimerkkejä oman terveyden ja hyvinvoinnin parempaan hoitamiseen.

Miksi juuri AlfaTV?

AlfaTV on terveydestään kiinnostuneen ja siihen panostavan aikuisväestön tavoittava, valtakunnallinen tv-kanava. Se on kohtaamispaikka terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille katsojille ja asiantuntijoille. Kevätkaudella 2020 sarjasta tuotetaan 10 uutta jaksoa. Uudet jaksot esitetään 1.4. alkaen joka toinen keskiviikko klo 19.00 ja ne uusitaan seuraavan viikon keskiviikkona. Ohjelma nähdään lisäksi uusintana kaapeliverkossa torstaisin klo 8.00. Ensiesityksen jälkeen jaksot löytyvät arkistosta osoitteesta www.alfatv.fi. Ne näkyvät lisäksi jälkiesityksinä sarjan omilla netti- ja sometileillä ja sisältävät myös uutta kiinnostavaa jatkosisältöä.

Ensimmäisissä jaksoissa nähdään asiantuntijavieraina lääkärit Pyry Suonsivu, Markus Rantala, Olli Sovijärvi, Sandra Porthan ja Jakob Valdma sekä ravitsemusterapeutit Marja Ruuti ja Tanja Hakala.

Teemoja ovat:

  • Elämäntapasairaudet (mm. verenpaine, diabetes, kolesteroli, masennus)
  • Autoimmuunisairaudet (mm. kilpirauhanen, reuma, nivelreuma)
  • Sisäilma, hengityselin- ja homesairaudet
  • Aivojen hyvinvointi ja muistisairaudet
  • Uni, lepo ja palautuminen
  • Liikunta ja ulkoilu
  • Ravinto, ravitsemus, ravintolisät ja ruokavaliot

Sarjan tuottaa TerveysSummitin verkkoon tuottava Biomed Oy, jonka on perustanut vuonna 1982 kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola. Hänet tunnetaan myös Antioksidanttiklinikoiden perustajana ja ravitsemushoitojen suomalaisena pioneerina.

Terveyden ja hyvinvoinnin puolesta

 

Elias Jaakkola, TerveysSummitin perustaja, puh. 044 3384 084

Timo Koskela, sarjan tuottaja, puh. 040 5045 802