TerveysSummit -sarjan kolmas kausi Satu Tuomiston vetämänä

TerveysSummit-sarjan teemana on yksilön vastuu omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Siinä ei ”kirjoitella lääkereseptejä” oireiden lieventämiseen vaan opastetaan juurisyiden poistamiseen pääasiassa oikealla ravinnolla lisäravinteineen, riittävällä levolla ja palautumisella sekä kullekin sopivalla kunto- ja terveysliikunnalla. Sarjan jaksot asiantuntijoineen antavat katsojille ajatuksia ja ennakoivia vinkkejä oman ja läheisten hyvinvoinnin ja terveyden vahvistamiseen.  

Ajankohtaiset aiheet

Syyskuun ensimmäiset jaksot ovat teemoiltaan ajankohtaisia käsitellen vallitsevaan pandemiaan liittyviä asioita mm. synnynnäistä ja hankittua immuniteettia viruksia vastaan sekä koronaan ja mahdolliseen long covidiin varautumista ja niistä toipumista.

Satu Tuomisto palaa ruutuihin

Sarjan juontaa monelle mm. aikaisemmista tv-projekteistaan tuttu Satu Tuomisto. Satu on iloisen innostunut saadessaan jututtaa itselleen tärkeiden terveys- ja hyvinvointiteemojen ammattilaisia ja kokemusasiantuntijoita. Satu tunnetaan myös liikunnallisuudestaan mm. aktiivisesta kuntonyrkkeilyharrastuksesta ja Tanssi tähtien kanssa -kisan voitosta.

12 jaksolla ensiesityksen lisäksi kolme viikkouusintaa

Syyskuun puolesta välistä joulukuun alkuun esitettävä uusi kausi koostuu 12 tunnin pituisesta jaksosta useine viikkouusintoineen. Jaksojen ensiesitykset ovat sunnuntaisin klo 18.00 sekä viikkouusinnat maanantaisin klo 14.00, tiistaisin klo 17.00 ja keskiviikkoisin klo 11.00. Ensiesitysten jälkeen jaksot löytyvät arkistosta osoitteesta www.permanto.fi ja sarjan omilta netti- ja sometileiltä.

Suomen suurimmalla terveys- ja hyvinvointimedialla on miljoonia katseluita

TerveysSummit-sarjan aikaisemmat kaudet ja samanniminen viikon kestävä nettitapahtuma ovat molemmat joka kerta tavoittaneet yli miljoona katselua. Ne tuottaa Biomed Oy, jonka on perustanut vuonna 1982 kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola. Hänet tunnetaan myös Antioksidanttiklinikoiden perustajana ja ravitsemushoitojen suomalaisena pioneerina.

TerveysSummit alkaa sunnuntaina 19.9. klo 18.00. Sarja koostuu 12 jaksosta.

Lisätietoja: www.terveyssummit.fi