TerveysSummit-sarjan toisen kauden avausjakso käsittelee HPV-rokotetta

TerveysSummit-sarjan teemana on yksilön vastuu omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Sarjassa ei ”kirjoitella lääkereseptejä” oireiden lieventämiseen vaan opastetaan oireiden juurisyiden poistamiseen pääasiassa oikealla ravinnolla lisäravinteineen, riittävällä levolla ja palautumisella sekä kullekin sopivalla kunto- ja terveysliikunnalla. Sarjan jaksot asiantuntijoineen antavat katsojille ajatuksia ja ennakoivia vinkkejä oman hyvinvoinnin ja terveyden vahvistamiseen.  

Paneelikeskustelu HPV-rokotteesta

Suorassa paneelikeskustelussa tiistaina 12.1. klo 18.00 aiheina ovat HPV-rokotteen tehokkuus, turvallisuus ja vaikutukset. Keskustelijoina ovat Olli Erkola (Anestesian ja tehohoidon erikoislääkäri, dosentti) ja Olli Polo (Lääketieteen tohtori ja dosentti, Bragee Kliniker, Tukholma). Ohjelmaan on lisäksi kutsuttu ja THL:n, HUS:n ja gynekologiyhdistyksen edustajat. Jaksossa esitetään inserttinä sairastuneen Nelli Hännisen tarina. Keskustelua moderoi Tomi Lindblom.

Viisi kuukautta ja 20 uutta jaksoa

Katsojapalautteen myötä TerveysSummit kehittyy ja laajenee viikoittaiseksi sarjaksi, joka sisältää kaikkiaan kaksikymmentä tunnin mittaista jaksoa. Sarja jatkuu tammikuusta toukokuun loppuun saakka. Jaksojen esitysajat ovat tiistaisin klo 18.00, keskiviikkoisin klo 12.30, torstaisin klo 9.00 ja sunnuntaisin klo 19.00. Ensiesityksen jälkeen jaksot löytyvät arkistosta osoitteesta www.alfatv.fi ja sarjan omilta netti- ja sometileiltä.

Uutena tiistaisin Karitan vuorovaikutteinen Facebook-live jakson päättymisen jälkeen

Sarjan juontaa omat terveystaistelunsa läpikäynyt ja tiensä terveyteen löytänyt tv-ammattilainen Karita Aaltonen. Karita haastaa lääke- ja ravitsemustieteen huippuasiantuntijat antamaan katsojille ajatuksia ja ohjeita parempaan arkeen ja juhlaan. Yhdessä he hakevat vastauksia siihen, mitä itse voimme tehdä voidaksemme paremmin ja miksi syömme muita enemmän lääkkeitä.

Karitan kymmeniätuhansia katseluita keräävä viikoittainen FB-live jatkaa tiistaisin klo 19.00 heti televisiossa nähdyn jakson jälkeen. Katsojilla on silloin mahdollisuus keskustella Karitan ja hänen kulloisenkin VIP-vieraansa kanssa mieltään askarruttavista terveysasioista.

Ajankohtaiset aiheet

Tammikuun ensimmäiset jaksot ovat teemoiltaan ajankohtaisia. Ne käsittelevät muun muassa immuniteettia parantavia ja heikentäviä tekijöitä, vitamiineja, ravintomyyttejä ja henkistä hyvinvointia. Kevään teemoihin kuuluvat aivojen hyvinvointi ja muistisairaudet, sisäilma ja terveet rakennusmateriaalit sekä luonnonkosmetiikka.

Suomen suurimmalla terveys- ja hyvinvointimedialla on miljoonia katseluita

TerveysSummit-sarjan ja samannimisen viikon kestävän nettitapahtuman tuottaa Biomed Oy. Yrityksen on perustanut vuonna 1982 kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola. Hänet tunnetaan myös Antioksidanttiklinikoiden perustajana ja ravitsemushoitojen suomalaisena pioneerina.

 

Lisätietoja: timo.koskela@biomed.fi, www.terveyssummit.fi