Tulossa uusi toivelaulusarja senioreille!

Uusi 9-osainen Toivesäveliä-sarja alkaa tammikuussa AlfaTV:llä. Sarja on suunnattu kaikille musiikin ystäville, mutta aivan erityisesti vanhus- ja vammaispalveluiden asukkaille ja heidän läheisilleen. Ennen ohjelman kuvauksia keräsimme kappaletoiveita ja niihin liittyviä tervehdyksiä Vantaan hoivakotien asukkailta sekä AlfaTV:n katsojilta. Näistä toiveista Diandra ja Mikael Konttinen taltioivat yhdessä Lenni-Kalle Taipaleen luotsaaman Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen kanssa 54 toivelaulua. Ohjelman jaksoissa tutustutaan myös Vantaan kaupungin vanhus- ja vammaispalveluiden asukkaiden arkeen ja juhlaan. Ohjelmasarja on toteutettu yhteistyössä Vantaan Kulttuuripalvelujen ja Vantaan vanhus- ja vammaispalvelujen kanssa.

Toivesäveliä-sarja nähdään AlfaTV:llä 5.1. alkaen tiistaisin klo 13.30 ja torstaisin klo 21.00.

Jaksojen sisältö:

Kausi 1. 1/9. Uusi sarja alkaa! Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Ystävän laulu ja I will always love you. Jaksossa vieraillaan myös Vantaan Ruusuhaan asumisyksikössä. Orkesterina Vantaa Viihdeorkesteri Ensemble kapellimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 2/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Sininen huivi, Oikeesti sekä Anna Käsi. Jaksossa tutustutaan myös Myyrmäen ja Korson vanhustenkeskusten asukkaiden kuntoiluun. Orkesterina Vantaa Viihdeorkesteri Ensemble kapellimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 3/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Memory, Tipitii ja Mansikkaa ja valkoapilaa. Jaksossa tutustutaan myös Vantaan vammaispalvelujen ohjattuun palveluasumiseen Kerokujalla. Orkesterina Vantaa Viihdeorkesteri Ensemble kapellimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 4/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Moskovan valot, Cherbourgin sateenvarjo sekä Aamu. Jaksossa vieraillaan myös Vantaan vanhustenkeskuksessa Korsossa. Orkesterina Vantaa Viihdeorkesteri Ensemble kapellimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 5/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Paratiisi, Myrskyluodon Maija sekä Smile. Orkesterina Vantaa viihdeorkesteri ensemble kapelimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 6/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Enkelin silmin, Sininen ja valkoinen sekä Vanha holvikirkko.Orkesterina Vantaa viihdeorkesteri ensemble kapelimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 7/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Käyn ahon laitaa, Surun pyyhit silmistäni sekä Nocturne.Orkesterina Vantaa viihdeorkesteri ensemble kapelimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 8/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Kuin taivaisiin, Romanssi sekä O sole mio.Orkesterina Vantaa viihdeorkesteri ensemble kapelimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.

Kausi 1. 9/9. Diandra ja Mikael Konttinen laulavat katsojien toivekappaleita! Mukana mm. Lintu, Love me tender sekä Kyllikki valssi. Orkesterina Vantaa viihdeorkesteri ensemble kapelimestarinaan Lenni-Kalle Taipale.