Uusi sarja: Janni Hussi ja Lassi Hurskainen tapaavat Suomen tunnetuimpia urheilijoita

Mestarien maa, uusi 10-osainen kotimainen sarja alkaa 18.4. 2019

Urheilun mestarit ja kaksi kilpailuhenkistä sometähteä kohtaavat Alfa TV:n uutuussarjassa, missä pelikenttänä on koko Suomi. Omien jaksojensa isäntinä ohjelmassa ovat Suomen tunnetuimmat urheiljat, kuten NHL-tähdet Pekka Rinne ja Mikko Rantanen, mestarihiihtäjät Krista Pärmäkoski ja Aino-Kaisa Saarinen, sekä keihäänheittäjä Antti Ruuskanen. Avausjakson isäntäpari on MM-rallikuljettaja Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa.

1. jakso 18.4. 2019 klo 21 / Rallimestarin päivä

Isäntäparina Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa. Jari-Matti Latvalan sydän sykkii Maisa Torpalle ja Alavudelle. Rallimestari ja tämän puoliso kutsuvat omaan vauhtipäiväänsä Janni Hussin ja Lassi Hurskaisen kokemaan, mitä elämyksiä Alavus voi tarjota kahdelle urbaanille somettajalle.

Katso Traileri: https://vimeo.com/326791402/fea1955d9e

2. jakso 25.4. 2019 klo 21 / Lumen mestarien päivä

Aino-Kaisa Saarinen, Toni Nieminen ja Sami Jauhojärvi. Kaksi olympiavoittajaa ja maailmanmestari isännöivät yhdessä omaa jaksoaan Hollolan ja Asikkalan maisemissa. Mestarit vievät Janni Hussin ja Lassi Hurskaisen hiihtäen tutustumaan heille rakkaisiin asioihin. Myös hevoset ravaavat matkassa mukana.

Katso traleri: https://vimeo.com/326853682/351f40d9ee

3. jakso 2.5 2019 klo 21 / Maskun maailmantähtien päivä

Tennistähti Jarkko Niemisen ja NHL-jääkiekkoilija Mikko Rantasen sydän sykkii Maskulle. Lassi Hurskainen ja Satu Aarnio tekevät elämänsä pelimatkan kahden lajin huipun luokse Varsinais-Suomeen.

4. jakso 9.5. 2019 klo 21 / Hiihtäjän kesäpäivä

Krista Pärmäkosken sydän sykkii Ikaalisille.  Janni Hussi ja Lassi Hurskainen saavat Kristan vieraina kokea, millainen on naishiihdon ykköstähtemme ja miten hän harjoittelee. Myös naapurikunnan mestarijoukkue Valepa iskee jaksoon oman mausteensa.

5. jakso 16.5. 2019 klo 21 / Maailman parhaan maalivahdin päivä

Pekka Rinteen sydän sykkii Kempeleelle. Janni Hussi ja Lassi Hurskainen saavat Kempeleessä kokea ja oppia, miten maailman paras maalivahti harjoittelee ja miten hän kasvoi maailmantähdeksi.

6. jakso 23.5. 2019 klo 21 / Savolaisen mestarin päivä

Antti Ruuskasen sydän sykkii Pielavedelle. Keihäänheiton Euroopan mestari ei jätä ketään kylmäksi omassa aitoa ja sydämellistä savolaisuutta uhkuvassa erikoisjaksossaan. Antin vieraana Savossa on MM-luistelija Mika Poutala.

7. jakso 30.5. klo 21 / Rokuan ja Keijo Kurttilan päivä

Keijo Kurttilan sydän sykkii Utajärven Rokualle. Myös Mika Poutala, Janni Hussi ja Satu Aarnio nauttivat Rokuan tiukoista treeneistä ja Utajärven ihanan leppoisasta kesäidyllistä.

8. jakso 6.6. klo 21 / Keihäänheittäjän päivä, Toni Keränen

Suomalaisen keihäänheiton tulevaisuus ja Suomen parhaat valokuvaajat kohtaavat Limingalla. Lassi ja Satu pääsevät viettämään luonnon ja urheilun juhlaa mestarien matkassa.

9. jakso 13.6. klo 21 / Munakisat

Laitilan Munamarkkinoiden aikana kuvatussa erikoisjaksossa nyrkkeilijä Amin Asikainen, painonnostaja Eero Retulainen sekä Janni Hussi, Lassi Hurskainen ja Heidi Sohlberg ottavat Suomen kuuluisimman munakaupungin haltuun.

10. jakso 20.6. klo 21 / Rantakisat

Kärppien mestarien sydän sykkii väkevästi Oululle. Oulun Kärpät, Janni Hussi, Lassi Hurskainen ja oululaiset kilpatanssijat panevat Nallikarin uimarannalla pystyyn sporttiset ja seksikkäät rantakisat.