Uudessa sarjassa sekoittuvat fiktio ja fakta, kun vakiohahmot ja poliitikot keskustelevat ajankohtaisista aiheista

Parlamentti on fiktiota ja faktaa sekoittava komediasarja, jossa taksikuski Juho (Tero Tiittanen), kulttuurituottaja Kaisa (Anu Niemi), hotellin vastaanottopäällikkö Hege (Ville Virkkunen) ja huoltomies A-P (Ilkka Heiskanen) kokoontuvat kahvikupin ääreen puhumaan asiat halki. Tapahtumat sijoittuvat Helsingin Käpylässä sijaitsevaan hotelliin. Keskustelu pyörii kiivaana, mutta huumorilla höystettynä ajankohtaisista ja polttavista asioista, oli sitten kyse maailman tai kotimaan politiikasta.

Tässä parlamentissa ei tulla lyömään päätöksiä pöytään, koska täällä ei kukaan pysty ottamaan vastuuta mistään, hyvä että edes itsestään. Jaksoissa vieraina nähdään mm. Timo Soini, Maria Guzenina, Sari Essayah, Marko Kilpi, Eva Biaudet ja Riikka Purra. Tulossa myös mm. Matti Vanhanen, Jyrki Katainen ja Mikael Jungner. Keskustelut käydään kulloisenkin jakson aiheen tiimoilta, ne ovat värikkäitä, hauskoja, koskettavia ja yllättäviä.

Parlamentin vakiokasvoja ovat MTV:n Penkinlämmittäjistä ja Salatut elämät tv-sarjasta tuttu Tero Tiittanen, Uusi päivä tv-sarjasta tuttu Anu Niemi, Kotikadusta ja Kontio ja Parmas -sarjoista tuttu Ilkka Heiskanen sekä sarjan käsikirjoittaja ja näyttelijä Ville Virkkunen.

Parlamentti on tuotettu yhteistyössä Klaffimedia ry:n kanssa.

Parlamentti AlfaTV:llä maanantaisin 26.9. alkaen klo 21.00. 

Katso traileri: