Uudessa sarjassa sekoittuvat draama ja tosielämä, kun näyttelijät ja poliitikot keskustelevat ajankohtaisista aiheista.

Parlamentti on draamallinen viihdeohjelma, jossa taksikuski Juho (Tero Tiittanen), kulttuurituottaja Kaisa (Anu Niemi), hotellin vastaanottopäällikkö Hese (Ville Virkkunen) ja huoltomies AP (Ilkka Heiskanen) kokoontuvat kahvikupin ääreen puhumaan asiat halki. Tapahtumat sijoittuvat Helsingin Käpylässä sijaitsevan hotellin aulaan. Keskustelu pyörii kiivaana, mutta huumorilla höystettynä ajankohtaisissa ja polttavissa asioissa, oli sitten kyse maailman tai kotimaan politiikasta.

Tässä parlamentissa ei tulla lyömään päätöksiä pöytään, koska täällä ei kukaan pysty ottamaan vastuuta mistään, hyvä että edes itsestään. Jaksoissa hotellin ovesta astuu parahiksi sisään Arkadianmäeltä tuttuja päättäjiä, joiden joukossa on puolueiden puheenjohtajia ja ministereitä. Keskustelut käydään kulloisenkin jakson aiheen tiimoilta näyttelijöiden ja poliitikkojen välisinä improvisaatioina. Lopputulos saattaa yllättää katsojat, näyttelijät ja vieraan.

Parlamentin vakiokasvoja ovat MTV:n Penkinlämmittäjistä ja Salatut elämät tv-sarjasta tuttu Tero Tiittanen, Uusi päivä tv-sarjasta tuttu Anu Niemi, Kotikadusta ja Kontio ja Parmas -sarjoista tuttu Ilkka Heiskanen sekä ohjelman käsikirjoittaja ja näyttelijä Ville Virkkunen.

Parlamentti AlfaTV:llä maanantaisin 26.9. alkaen klo 21.00.