Yritys

AlfaTV — uusia näkökulmia perinteitä kunnioittaen

STRATEGIA 

AlfaTV on media, joka julkaisee kotimaiselle yleisölle monipuolisia ja kiinnostavia sisältöjä, erityisesti uutisia, ajankohtaisohjelmia, kulttuuria ja viihdettä. Kunnioitamme ohjelmapolitiikassamme perinteisiä arvoja. Kanavaa profiloidaan yhteiskuntaan vaikuttavaksi asia- ja kulttuurikanavaksi, joka kasvaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Kasvun mittareina ovat liikevaihto ja katsojaluvut.

VISIO 

Olemme media-alan muutoksentekijä. Toteutamme sisältöjä ainutlaatuisella tavalla, rikastamme yhteiskunnallista keskustelua ja olemme ihmistä lähellä. Haluamme olla kolmanneksi katsotuin kaupallinen kanava vuoteen 2025 mennessä.

MISSIO 

Olemme asia- ja kulttuurikanava. Haastamme ajattelemaan, herätämme tunteita ja haluamme olla positiivinen vaikuttaja. Tarjoamme uutisia, ajankohtaisohjelmia sekä suomalaisesta kulttuurista ja perinteestä kumpuavia näkökulmia raikkaalla otteella.

ARVOT 

Ihminen edellä: Toimintamme lähtökohtana on arvostaminen, välittäminen ja halu palvella ihmisiä.

Jatkuva kehittyminen: Pysymme liikkeessä, olemme innostuneita siitä mitä teemme, kuuntelemme asiakkaitamme ja luomme rohkeasti uutta.

Kustannustehokkuus: Varmistamme kilpailuedun ja kilpailukyvyn kustannustehokkaalla toiminnalla.

Kotimaisuus: Tuotamme sisältöä, joka puhuttelee suomalaisia. Ohjelmistomme kotimaisuusaste on jopa 80%.

Tasapainoinen uutisointi: Käytämme monipuolisesti eri uutislähteitä ja tuomme esille myös uutispimentoon jääviä näkökulmia ja henkilöitä.

 

KOHDEYLEISÖ

AlfaTV:n ainutlaatuinen ja pääsääntöisesti kotimainen ohjelmatarjonta kiinnostaa erityisesti yli 40-vuotiaita katsojia. Tavoitamme katsojia laajasti maakunnissa. Hieman yli 20 prosenttia katsojista asuu Uudellamaalla.

OHJELMISTO

AlfaTV:lla tarkastellaan ihmisiä ja ilmiöitä empaattisesti. Keskusteluohjelmissa vieraille annetaan aikaa ilman kiireen tuntua. Ohjelmasisältöjen kivijalan muodostavat kotimaiset keskustelu- ja ajankohtaisohjelmat, lifestyle-, musiikki-, luonto- ja urheiluohjelmat. Sunnuntaisin lähetetään kristillisiä ohjelmia. Niiden osuus on 3-4 prosenttia AlfaTV:n viikoittaisesta ohjelmatarjonnasta. Näihin ohjelmiin ovat kuuluneet esimerkiksi ev. lut. kirkon jumalanpalvelukset, hartausohjelmat ja kristilliset musiikkiohjelmat.

 

KANAVA

AlfaTV on mainosrahoitteinen TV-kanava, jonka taustalla toimiva Brilliance Communications Oy on perustettu 1.12.2013. Brilliance Communications Oy:n omistaa IRR-TV ry.

AlfaTV:n kanavapaikka on 15.

  • Digita (antennitaloudet): kanavapaikka 15 valtakunnallisessa E-kanavanipussa
  • DNA: kaapelitaloudet kanavapaikka 15. Pääset tarkistamaan DNA:n kaapeliverkon saatavuuden osoitteessasi tästä linkistä.
  • Elisa: kaapelitaloudet kanavapaikka 15
  • Elisa Viihde: kanavapaikka 15 (IPTV)
  • Ålcom: 207 (IPTV) Ahvenanmaalla
  • Telia: kaapelitaloudet kanavapaikka 15 (ainoastaan HD-laitteella)
  • Telia TV: kanavapaikka 15
  • AlfaTV:n ohjelma-arkisto ja suoratoisto osoitteessa permanto.fi

*Digitan karttapalvelu kertoo paikkakuntasi tv-näkyvyyden. Lisätietoa sopivista tv-vastaanottimista löydät sivulta testatutlaitteet.fi. Näkyvyysongelmissa auttaa myös Digitan kuluttajapalvelu Digita Info, joka palvelee arkisin klo 8.00―20.00 puhelimitse numerossa 020 411 7676 ja sähköpostiosoitteessa info@digita.fi.

Ohjelma-aika

Antenni:

Ma-pe klo 9.00 – 22.00

La 9.00 – 22.30

Su 8.00 – 22.00

Kaapeli:

Ma-pe klo 8.00 – 5.00

La 8.00 – 5.00

Su 8.00 – 11.00 ja 17.00 – 5.00

Yhteystiedot

AlfaTV – Brilliance Communications Oy / Y-tunnus 2420723-3
Käyntiosoite: Ratapellonkuja 4, 04250 Kerava
Postiosoite: PL 150, 04201 Kerava
Puh. 050 376 5938
info@alfatv.fi

 

> Ota yhteyttä!