Mainostajille

16.11.2020

AlfaTV — uusia näkökulmia perinteitä kunnioittaen

Tervetuloa televisioon! Haluamme rakentaa siltoja, jotta yrittäjät ja kuluttajat löytävät toisensa. Moni yrittäjä haluaisi päästä mainostamaan tuotteitaan ja palvelujaan televisioon, mutta pelkää sen olevan liian kallista ja vaikeaa. Haluamme tehdä TV-näkyvyydestä helposti ymmärrettävää ja saavutettavaa. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tv-mainoskampanja.

Ota meihin yhteyttä!

Danita Westphal
Myyntijohtaja/Sales Director
+358 50 573 0621
+358 40 3525156
danita.westphal@alfatv.fi

TV-ohjelmahankkeiden rahoitus, B2B- ohjelmayhteistyökumppanuudet, sisältöyhteistyö, tuotesijoittelu, ostettu ohjelma-aika, branded content, markkinointiviestintä sekä nimettyjen TV-tuotantojen suunnittelu ja ohjelmasisällöt

Suomen nykyaikaisimpaan digitaalitekniikkaan perustuvaa AlfaTV:n TV-studiota voidaan käyttää normaaliin TV-taltiointiin, suoriin lähetyksiin sekä virtuaalilavastusta hyödyntäviin tuotantoihin.


 

Jerry Leppilampi
myyntipäällikkö, Sales Manager
+358 41 545 5555
jerry.leppilampi@alfatv.fi

Katkomainonta, B2B- ohjelmayhteistyökumppanuudet, TV-studioiden ja av-tekniikan vuokraus


 

Lasse Heikura
Senior Key Account Manager
+358 400 811 310
lasse.heikura@alfatv.fi
B2B- ohjelmayhteistyökumppanuudet, sisältöyhteistyö, tuotesijoittelu, branded content, katkomainonta ja markkinointiviestintä

 


John Seppänen
Projektipäällikkö, Project Manager
+358 40 328 0412
john.seppanen@alfatv.fi

B2B- ohjelmayhteistyökumppanuudet, katkomainonta, sisältöyhteistyö ja branded content

 


AlfaTV:n mediamyynti, p. 010 336 8814, mediamyynti@alfatv.fi


Mainostamisen eri muodot

Keitä olemme

AlfaTV vie katsojan tanssimaan, eläytymään henkeäsalpaaviin konsertteihin, rauhoittumaan luontoon ja puutarhaan, nauttimaan hyvän mielen viihteestä ja seuraamaan eturivin asiantuntijoita laadukkaiden ja erilaisia näkökulmia esiin nostavien ajankohtaisohjelmien pariin.

AlfaTV:n ainutlaatuinen ja pääsääntöisesti kotimainen ohjelmatarjonta kiinnostaa erityisesti yli 40-vuotiaita katsojia. Tavoitamme katsojia hyvin maakunnissa. Hieman yli 20 prosenttia katsojista asuu Uudellamaalla. AlfaTV:n kanavapaikka on 15. AlfaTV on mainosrahoitteinen TV-kanava, jonka taustalla toimiva Brilliance Communications Oy on perustettu 1.12.2013. Brilliance Communications Oy:n omistaa IRR-TV ry.

Visio, missio ja arvot ->

Olemme TV-alan muutoksentekijä, joka yhdistää ihmisiä hyvän mielen sisällöillään. Ohjelma-aikamme kasvoi 180 prosenttia kevään 2020 aikana. Kanavamme tavoittaa viikoittain jo noin 900 000 katsojaa. Nyt tahdomme auttaa suomalaisia yrityksiä. Toteutamme kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin sopivat mainoskampanjat alennetulla hinnalla poikkeustilan aikana. Rakennetaan huominen yhdessä.

Mediatiedot

MEDIAKORTTI 2021 ->

Ohjelma-ajan myynti


Yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat tuotteilleen ja/tai palveluilleen näkyvyyttä, voivat ostaa AlfaTV:ltä ohjelma-aikaa 15-60 minuutin jaksoissa. Kysy tarjousta!

Hinnasto


Hinnasto on voimassa 1.1.2021 alkaen.

AlfaTV pidättää oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Hinnaston mukainen hinta edellyttää valmista aineistoa asiakkaalta. Tietyn pituisiin mainoksiin voi liittyä minimimäärärajoituksia.

Media- ja mainostoimistoalennus

Myönnämme arvonlisäverottomasta hinnasta 15 prosentin media- ja mainostoimistoalennuksen AlfaTV:n hyväksymille toimistoille, joiden luottokelpoisuuden AlfaTV on tarkistanut. Toimistojen tulee noudattaa AlfaTV:n myynti- ja toimitusehtoja. Suoralaskutusalennus on 12 prosenttia.

Maksuehdot

Maksuehto: 14 vrk/netto

Viivästysprosentti: Viivästyskorko noudattaa Suomen korkolakia. Laskua mahdollisesti koskevat huomautukset tulee antaa seitsemän (7) arkipäivän sisällä laskun päiväyksestä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen: mainosmyynti@alfatv.fi.

Laskutusosoite/Mainosten laskuttaja

AlfaTV/Brilliance Communications Oy

PL 150, Jäspilänkatu 2 B, 04201 Kerava

Mainonnan sisältö

AlfaTV noudattaa sovelletusti yleisiä televisiomainonnan periaatteita. Kaiken mainosmateriaalin tulee olla sopusoinnussa tv-mainonnasta annetun ohjeistuksen ja voimassaolevan lainsäädännön kanssa. Varaamme oikeuden hylätä mainosmateriaalin sen mahdollisen epäsopivan sisällön takia. Mainospaikkaa ja -aikaa ei saa myydä tai luovuttaa edelleen kolmannelle osapuolelle ilman AlfaTV:n kirjallista suostumusta.

Peruutusehdot ->

Materiaalin toimitus->