Jaksot


Jakso 375 Roy Andersson ihmisenä olemisesta, Ajatus elokuvaksi seminaari ja Loud Silents Festival

Filminurkassa on nyt yksi elokuva nimeltään Roy Andersson: ihmisenä olemisesta. Helsingissä Kino Reginassa järjestettiin nyt syksyllä kaksi seminaaria Loud Silents Festival, joka tuo livesäestetyn mykkäelokuvan juhlan Helsinkiin. Toisena seminaarina oli Ajatus elokuvaksi – dokumenttielokuvan tuottajan ja ohjaajan välinen yhteystyö -seminaari.Jakso 374 Bigfoot - isojalan perhe, Honest thief, Kaikki synnit (jaksot 1-3)

Tänään meillä on arvostelussa koko perheen animaatio elokuva Bigfoot - Isojalan perhe. Toiminnasta vastaa Liam Neeson, joka näyttelee mestari varasta elokuvassa Honest Thief. Keijo Virtanen on tehnyt elämäntyönsä elokuvien leikkaajana, tässä ohjelmassa on haastattelu hänestä. Helsingissä vietetään 23-25.10 Ukrainalaisen elokuvan päiviä, tästä asiasta kertoo tapahtuman perustaja Nataliya Teramae. Lopuksi katsomme miltä näyttää Kaikki synnit televisiosarja, joka näytetään nyt elokuvateattereissa. Saamme kuulla myös tekijöiden haastatteluja.Jakso 373 The Whistlers, Ensilumi, Kino Yläri ja Jussi-Gaala 2020

The Whistlers on romanialainen toimintakomedia, jossa viheltämisen taidossa on kyse elämästä ja kuolemasta. Toisena leffana meillä on Ensilumi, joka kertoo pakolaisperheestä, saamme kuulla myös tekijöiden haastatteluja. Kolmantena aiheena on Kittilässä sijaitseva elokuvateatteri Kino Yläri, kävimme katsomassa millaisesta paikasta on kyse. Lopuksi katsaus vuoden 2020 Jussi-Gaalaan, kävimme paikan päällä tekemässä juttua tästä juhlasta.


Näytä lisää

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia