Jaksot


Matkalla Miss Suomeksi 2/10

Kausi 1. 2/10. Miss Suomi -semifinalistit esitellään ensimmäistä kertaa medialle. Semifinalisteja kouluttamassa ovat Jaana Villanen, Riitta Väisänen ja Saija Palin.

Julkisuus kutsuu. Miss Suomi -semifinalistit esitellään ensimmäistä kertaa medialle. Yksi kilpailijoista kuitenkin kokee romahtamisen juuri ennen tärkeän pressitilaisuuden alkamista. Semifinalisteja kouluttamassa ovat Jaana Villanen, Riitta Väisänen ja Saija Palin.Matkalla Miss Suomeksi 1/10

Kausi 1. 1/10. Kenestä uusi Miss Suomi? Missikokelaiden jatkoon pääsystä päättävät mm. näyttelijä Hannele Lauri, ex-missi Heidi Sohlberg ja Miss Suomi Anni Harjunpää.

Kilpailu käynnistyy. Onko ex-kokoomusnuori tai jääkiekkovalmentaja uusi Miss Suomi? Kuvahaun perusteella Miss Suomi -kilpailun casting-tilaisuuteen on kutsuttu 50 kaunotarta, josta vain 20 raivaa tiensä semifinaaliin. Missikokelaiden jatkoon pääsystä ovat päättämässä muun muassa näyttelijä Hannele Lauri, ex-missi Heidi Sohlberg ja Miss Suomi Anni Harjunpää. 10-osaisen sarjan juontaa perintöprinsessa Jutta Kyllönen.


Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia